Husk Aussie i morgen!

Luksus vs. budget: Røde, nittede ankelstøvler


Chloés røde, nittede ankelstøvler, der også kunne fås i sort, var på manges “Det ønsker jeg mig”-liste i efteråret, men til en pris på godt 6300 kroner, var det nok ikke alle, der kunne realisere drømmen.

Nu er Topshop ude med en lignende version, der dog ikke er lige så cool, men konceptet er det samme: Røde, med spænder, med nitter og i ankehøjde. Topshops støvler koster en tiendedel af Chloés version – 630 kroner. De kan også fås i sort og hvid.

(billeder fra topshop.com og fashionchicks.co.uk)

2 kommentarer

  • Vibeke

    Jeg synes, at Topshops version er noget kedeligere end Chloés. Men det er altså ikke så svært at lave dem selv. Jeg har lavet nogle ankelstøvler med nitter på hælen. Jeg brugte strygenitter og superlim(de kan ses på min blog). Så kan selv bestemme, hvordan de skal se ud, og så kostede støvlerne mig kun 100 kr i alt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ja, Topshops er ret fesne…God idé med gør det selv!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk Aussie i morgen!