Aussie til Danmark

Rützou aw09


(klik på billedet for at se videoklippet)

For første, men forhåbentlig ikke sidste gang, har jeg lavet et lille filmklip! Mit kamera kunne ikke tage nogle ordentlige billeder af Rützous show, så jeg filmede finalen, hvilket fungerede udemærket!

Det var et rigtig flot show, selvom jeg måske ikke havde det bedste view. Da jeg ankom, fik jeg at vide, at jeg havde en siddeplads, men da jeg nåede frem til den, var den beslaglagt af bladets stylister og moderedaktør. Sådan er modeshowets hierarki nu engang!

Showet startede ud med en masse brune outfit med frynser og senere kom der lange, farvestrålende kjoler med print i gul og koral. Der var rigtig mange haremsbukser, så den trend fortsætter for Rützous vedkommende ind i aw09. Og så var der de mest cool pailletjakker – så de løber heller ikke nogen steder foreløbigt…Se hele showet her.

Jeg håber, I kan lide mit klip – et helt semester med tv skal jo heller ikke være helt spildt 😉 Passende nok er musikken John Lennons “Imagine”, for når det er økonomisk krise, så er det om at bruge fantasien – og det må jeg sige, at Rützou har gjort 😀

Nå jo! Og så hilste jeg også på Clamour for Glamour, der var til modeuge i kraft af sit arbejde. Det var rigtig sjovt at hilse på dig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aussie til Danmark