her./0.jpg" />
Go, now!

Søndagssang: José González – Slow Moves

Hør sangen her.

Jeg håber, at alle har haft en god weekend? Det har jo været en ret spøjs én med årets (eftersigende) mest ulykkesprægede og uhyggelige dag efterfulgt at årets (eftersigende) mest romantiske og kærlighedsfyldte dag.

Selv havde jeg ikke de helt store forventninger til weekenden. Jeg er hverken overtroisk eller går ind for amerikansk-importerede højtider, men det endte med at blive en af mine bedste weekender i lang tid. Hvorfor denne sang er søndagssang, er der vist kun én person, der kender betydningen bag – men sangen er jo god i sig selv, så enjoy!

Var jeres weekend uhyggelig og/eller romantisk? Og hvilken sang var med til at sætte stemningen?

4 kommentarer

 • Oh Tvilling

  Mmmh! José er fantastisk. Han rammer og rører. Hvad end din grund for at vælge denne som søndagssang måtte være, så er det et fantastisk valg! Jeg nyder generelt at klikke ind på din blog søndag formiddag, og blive mindet om, hvor meget fantastisk musik der findes.Jeg går heller ikke så meget op i hverken gys/overtro eller lyserødehjerterogblomsteroverdethele dag. Romantikken skal jo helst leve til daglig, og ikke kun 14. februar, hvis man spørger mig :)Mit soundtrack denne weekend er primært blevet leveret af et lille dansk orkester, ved navn ENTAKT ( http://myspace.com/entakt ). De spiller på Stengade30 på torsdag, og jeg kan varmt anbefale at man kigger forbi til lidt rock på dansk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, José er fantastisk. Havde helt glemt hvor fantastisk, før jeg genhørte ham igår nat!Og du har helt ret mht. til romantik, den skal være der til daglig og ikke kun den 14. feb.Tak for tippet om koncerten med ENTAKT på torsdag – desværre skal jeg noget andet, ellers havde jeg helt sikkert tjekket dem ud!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  Jeg hører det helt fantastisk Vapen och Ammunition med Kent. Det er muligt der er albums med bedre åbningsnumre end Sundance Kid, men jeg har svært ved at komme på dem.http://www.youtube.com/watch?v=rVbbx5P4PNA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Fantastisk plade! Min favorit derfra vil nu altid være Kärleken Väntar – kan ikke løbe fra, at jeg er håbløst romantisk anlagt ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go, now!