her./0.jpg" />
Prada ss09 ad campaign

Søndagssang: Scarlett Johansson – Last Goodbye

Hør Scarlett Johansson synge her.

“Last Goodbye” er en af mine favoritter fra Jeff Buckleys hånd, så det er med stor skepsis, at jeg lægger øre til Scarlett Johanssons cover af sangen, som hun har lavet til soundtracket af “He’s Just Not That Into You”, en film hun er aktuel i netop nu.

Scarlett Johansson har tidligere udgivet en hel plade, hvor hun synger Tom Waits-sange, der dog fik en blandet velkomst i anmelderskaren. Jeg har aldrig selv hørt hende synge, før jeg var ude at shoppe med min søster, og en sang blev spillet i en forretning:

“Nu spiller de en Scarlett Johansson-sang,” sagde min musikkyndige søster.
“Nej, you’re kidding me! Sådan lyder hun da ikke”, svarede jeg skeptisk.
“Jo, det er altså hende”, forsikrede hun mig.

Jeg blev meget overrasket, for sådan havde jeg slet ikke forestillet mig, at hendes sangstemme lød! Personligt synes jeg, at Scarlett skal holde sig til skuespillet, for hendes stemme imponerer mig ikke synderligt – og hendes cover af Jeff Buckley når ikke originalen til sokkeholderne, men det er nu også svært at konkurrere mod den!

En skuespiller der med succes har bidraget med sange til et soundtrack til den film vedkommende spiller med i er Robert Pattinson. På soundtracket til “Twilight” kan man høre “Never Think” og “Let Me Sign”. Jeg har jo lige været inde at se “Twilight” igen, og mit crush på Robert Pattinson er vendt tilbage for fuld styrke 😉

Hvad synes I om Scarlett Johanssons Jeff Buckley-cover?

7 kommentarer

 • Oh Tvilling

  Jeg synes det er meget modigt at lave en coverversion af et Jeff Buckley nummer (især dette, som også er et af mine favoritnumre fra hans hånd), og jeg er ikke videre imponeret over Scarletts forsøg, desværre. Jeg gav hendes plade med Tom Waits numre en chance da den udkom, men der blev jeg også skuffet.Hun synger jo fint rent, men det er som om hun prøver at imponere, uden helt at kunne det.Rigtig fine Robert Pattinson numre, kender ikke rigtig noget til ham eller Twilight, men han synger dejligt, og det kunne da være jeg skulle finde ud af, om jeg synes han er en ligeså god skuespiller :)I dag hører jeg: http://www.youtube.com/watch?v=WA57ImfVqcEGlædelig søndag!Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  Hun kan få en stjerne for IKKE at kaste sig over Hallelujah, den sang er efterhånden genindspillet til døde. (ja, jeg ved godt at det oprindeligt er et Leonard Cohen nummer)Hendes album er nogenlunde, men det tilskriver jeg i højere grad Dave Zitek og Tom Waits. I hele taget er jeg sjældent imponeret når skuespillere kaster sig over musikken, umiddelbart kan jeg kun komme på Zooey Deschanel der medvirket til et vellykket album.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Oh Tvilling: Sikke en cool sang, du har linket til! Tak for det!Og er helt enig i din analyse af ScarJo som sangerinde. Og kan kun anbefale dig at tjekke Robert Pattinson ud!@ Lasse: Du har helt ret i, at “Hallelujah” er noget gennemtærsket. Selvom jeg dog nu elsker Rufus Wainwrights version…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh Tvilling

  Hvis det kunne friste, spiller Loney Dear i Lille Vega søndag den 5. april, billetter koster 150 kr 🙂 Han er super dygtig.Jeg vil bestemt undersøge ham Robert Pattinson nærmere :)Uh ja, Rufus gør det med bravour. Jeg har egentlig ikke noget imod covers af sange der er blevet gennemtæsket. Det handler mere om, om dem der laver coverversionen, giver sangen nyt liv. Som Rufus og Jeff for eksempel har formået med Hallelujah.Forøvrigt fantastisk Rufusnummer: http://www.youtube.com/watch?v=4Y2sDYTjoDw

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for koncerttippet og linket til Rufus-sangen. Fantastisk!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Uha, hvor er det en tam udgave af en meget smuk, kantet sang. Hendes måde at synge på er så påtaget excentrisk og ganske middelmådig på alle planer. Jeg er godt nok ved at være træt af Scarlett Johansson.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  En yderst rammende beskrivelse af hendes sangstemme :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prada ss09 ad campaign