her./0.jpg" />
Sorte bukser med vidde

Søndagssang: Sigur Rós – Hoppípolla

Hær “Hoppípolla” her.

“Hoppípolla” betyder “at hoppe i vandpytter”, hvilket måske ikke er helt passende til denne søndag, hvor det har sneet en smule – men så må jeg jo ud at hoppe i sne 🙂

Men jeg skal lige se finalen i Australian Open først, og bagefter skal jeg ud at shoppe…

Hvad hører I denne søndag – og er der faldet sne hos jer?

5 kommentarer

 • fanfuckingtastisk

  Årh det er en rigtig dejlig sang! Den giver en lyst til bare at snurre rundt og rundt. Lovely. I dag hører jeg Sterephonics – Miss You Now. Men det er nok mest fordi jeg er forelsket at jeg hører den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  hvorfor så ikke engang den rigtige video? den er så smuk og sød og lidt bedre end alt andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ~Sine~

  Jeg elsker den sang og synes det er ret fedt, at ét ord kan betyde “at hoppe i vandpytter” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh Tvilling

  Mmmh, Sigur Rós er fantastiske. Første gang jeg hørte dem live var på en støvet Roskilde Festival for nogle år siden, og jeg blev simpelthen så rørt af deres musik og fløj direkte ind i deres smukke lydunivers.For øjeblikket kører ‘Vi sidder bare her’ med Jørgen Leth, Frithjof Toksvig og Mikael Simpson på repeat hos mig. Jørgen Leths stemme er utroligt dragende, og musikken rigtig stemningsfuld. Hvis man ikke kender til pladen, kan jeg bestemt anbefale, at man lytter forbi deres myspace: http://www.myspace.com/visidderbareherRigtig god søndag herfra. Bare det var mig der skulle shoppe, men jeg skal arbejde, så det må blive i den kommende uge :)KH Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ fanfuckingtastisk: Ja, jeg bliver bare så glad af at høre denne sang!@ a.: Jeg kunne umiddelbart ikke finde en video på Youtube, der kunne embeddes :(@ ~Sine~: Ja, islansk er et fedt sprog!@ Oh Tvilling: Jeg har godt hørt om pladen – men ikke hørt den endnu…Men det skal jeg da have gjort! Tak for reminderen.Jeg ville til gengæld ønske, at jeg til tider ikke arbejdede på hverdage så jeg kunne shoppe da, der er så mange ude i weekenderne, det er til at få stress af!Go’ søndag!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorte bukser med vidde