Wang viser navle

Shopping, shopping, shopping!

Mens samtlige nyhedsmedier melder om faldende bruttonationalprodukt, mindre forbrug og recession, så gør jeg mit for at holde økonomien oppe – jeg shopper! Ok, det er ikke godt for min egen personlige økonomi, men det er godt for Danmark – og man er vel patriot!

Jeg har hapset rigtig mange fine ting i Gina Tricot. Denne tee kunne man sikkert selv lave med en sort t-shirt og en saks, men jeg betaler mig gerne fra det. 159 kroner koster den, og jeg er helt tosset med den!

Den kunne også fås i hvid, men da man ikke rigtig kan have bh indenunder, så tog jeg den sorte – den hvide er nemlig en smule gennemsigtig – men det kan jo løses med en top indenunder.

Der er også miniskirts, som er ripped i siderne og foret med sort stof nedenunder. Jeg rendte af med den sorte til 129 kroner. Den grå er også rigtig cool, men den gjorde intet godt for mine hofter, da stoffet bliver strukket ud, og rent grafisk får den grå/sorte kombi mit bagparti til at se enormt ud! Men den sorte har ikke det samme problem!

Og så har jeg købt endnu en sort kjole. Jeg sørger stadig over den, der revnede under ALT for damerne LIVE, og selvom den fra Vila er fin, så kunne jeg ikke stå for denne kjole (som vist nok er en tunika, men på mig er det en kjole!). Det er helt klart en LBD til festbrug – den har lommer, hvilket altid er et hit hos mig.

Jeg købte også denne sølvkæde, som måske kunne blinge kjoler og tees en smule op.

Og så er jeg hoppet på COS-top vognen med blandt andet Deppe fra The Litte Girl Grew Up, Mette fra The Bandits, Ditte fra Velvet Snow og Stephanie fra Anywho. Jeg tænkte lidt, at nu skulle jeg i hvert fald ikke være en lemming og også købe den, men den er så skøn, at jeg ikke kunne lade den hænge i forretningen!

Den er god at bruge nu med jeans, strømpebukser eller leggings under, og til sommer vil den være perfekt til solbrune ben!

Og så skal der vist heller ikke shoppes mere foreløbigt!

27 kommentarer

 • Anonymous

  Hej:) Eeelsker din blog og tjekker den hver dag. Jeg er også HELT vildt forelsket i den t-shirt fra cos – kunne det lade sig gøre at overføre nogen penge til dig, og få dig til at sende den. Betaler gerne for besværet. Jeg er nemmelig i den uheldige situation at bo laaangt fra butikken, og regner først med at tage til ‘hovedstaden’ igen til sommer. Forresten, lææækre sko!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej,Denne top er virkelig blevet eftertragtet, og der var ikke mange tilbage i forretningen, da jeg købte min igår! Jeg mener, der hang én tilbage i sort i s og én i creme i xs…Prøv at ringe ind til COS for at høre, om de har flere på lager. Deres nummer er 3697 8881. Jeg ved ikke, om de sender, men så kan du jo bede dem og at lægge én til side, så vil jeg se, om jeg kan nå ind og købe den for dig, hvis det er – jeg vil dog ikke love noget, men vil gerne hjælpe, hvis jeg kan :)Du kan evt. lige smide mig en mail på chairfan@ofir.dk, hvis det er!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh Tvilling

  Sikke nogle dejlige køb! Er især lidt vild med den sorte kjole/tunika – var den også fra Gina Tricot? Og ved du om den fås i andre farver? (jeg har nemlig en tendens til at købe sort, sort, sort, så min garderobe kunne godt bruge noget farve) :)De bedste hilsner og god weekend,Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karen marie

  heej, har også kjolen fra gina t hehe. den er super. men tænkte, hvor er stilleterne fra? de er super fede. har ledt efter noget ligende længe. – karen marie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Puha, du har lige reddet mig:) Det er simpelthen sådan en adrenalin boostende følelse, når man ser noget man bare MÅ eje:D Men jeg har sendt dig en mail – og igen feeed blog + dejligt med en sådan ualmindelig venlighed og imødekommenhed du udviser:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanette

  hvad gav du for toppen fra COS :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Haha, sjovt indlæg 🙂 ja, jeg gør også mit for at holde den danske økonomi i live, og shopper på livet løs! Er vild med indlægget, og især skoene på hvert billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deppe

  Wow, den er også bare super lækker til dig, og lækkert stylet :DJeg har lige fået at vide at de kan bestille toppen hjem hos cos, så der er håb derude for de der ikke har fået fingre i denKH Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Trøjen fra Gina T – er den stor i størrelsen?. For jeg har store overvejelser om at købe den, men når man bor i Jylland er man nødt til at købe den over nettet. Og den er selvfølgelig kun tilbage i small..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ceci

  og den er så fin den cos top til dig, godt køb./ Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej, jeg er også hel vild med denne top 🙂 hvis du i forvejen skulle købe for hende, kunne man evt overtale dig til at tage en med til mig også ? 🙂 bor nemlig også alt for langt væk, så skal jeg selvfølgelig nok give dig lidt ekstra for besværet :)og selvfølgelig selv undersøge om den er i den rigtige størrelse MVH Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  du kan sende mig en mail på julle_sofie@yahoo.dk hvis du vil hjælpe en shopaholic i nød 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor har du købt dine sko!?!?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hvor er det bare nogle super fede køb! Er vild med nederdelen og COS-toppen 🙂 Godt at høre man ikke er den eneste der holder gang i DK’s økonomi :PL

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er dine sandaler fra? de er mega fede!/Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  hvad skulle du give for halskæden og kjolen?Må altså snart en tur til Strøget…// Sophiep.s.En læser skrev til mig at man kunne købe Elle Collections i magasin, men det var gemt godt væk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Oh Tvilling: Ja, den sorte kjole/tunika er fra Gina Tricot! Den koster 129 kroner og kan fås i et væld af farver – kan ikke lige huske hvilke, men der var en del udover sort at vælge imellem!@ Karen Marie: Tak! Skoene er fra Zara. Desværre kan man ikke få dem mere, da de er trukket tilbage, fordi de ligner Balmains version for meget!@ Anonym: Jeg kender selv til, hvordan det er at bo i provinsen langt væk fra alle de lækre forretninger – så jeg hjælper gerne, hvis jeg kan!@Chanette: Jeg gav 350 kroner.@ Lisa: Haha! Hvad en storshopper ikke gør for at retfærdiggøre sine køb!@ Deppe: Tak! Det er nu stærkt inspireret af dig ;)Og tak for info om toppene. Det tror jeg, at der er mange, der sætter pris på!@ Anna: Ja, jeg vil sige, at den er ret stor i størrelsen! Jeg er normalt en xs, og tee’en er en xs og lige til den store side, hvis du spørger mig…@ ceci: Tak!@ Julie: Jeg har sendt dig en mail :)@ Maja: De er fra Zara, men kan desværre ikke fås mere :(@ Lotte: Tak! Ja, vi skal alle gøre vores for at holde økonomien i live! Det er et hårdt lod at skulle shoppe :P@ Mille: De er fra Zara.@ Sophie: Halskæden koster 179 og kjolen fra GT koster 129 kroner.Og mystisk – ledte og ledte i Magasin, men kunne ikke finde ELLE Collections…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ej, er det virkelig rigtigt at Zara har trukket stiletterne tilbage!?Hvor er jeg glad for at jeg fik fingre i et par!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, en læser lagde en kommentar i dette indlæg og fortalte, at de var blevet trukket tilbage…Så jeg er også yderst tilfreds med, at jeg nåede at få fingre i et par!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det havde jeg slet ikke lige fået med – virkelig træls for alle dem der gerne ville have fingre i dem! :SMen som du selv siger, så er de jo faktisk en direkte kopi. Ligheden kan næsten ikke være meget bedre. Jeg vil ihvertfald passe rigtig godt på mine! :)Gad vide hvor mange der nåede at blive langet over disken? Jeg fik mine fra Portugal, hvor jeg har fået oplyst at der ikke var ret mange eksemplarer og de var udsolgt med det samme..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, det er ret træls for dem, der ikke nåede at få fingre i at par – men sådan er det jo…Det sker åbentbart fra tid til anden for Zara…Skoene var jo limited edition, og de blev revet væk, så det kan ikke være alverden, der er blevet langet over disken!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fine ting. Hvor var sølvkæden fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Den er fra Gina Tricot :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tigeren aka Chau

  Totalt lækker halskæde, den må jeg have fingrene i. hmmmm…Kan du huske om der var mange tilbage?Jeg bor ikke lige ved byen, så rigtigt øv, hvis jeg kommer forgæves. Jeg købte COS blusen i sort i sidste uge. Jeg plejer ellers at bruge S, men valgte at købe den i str. XS synes de er store i størrelserne. Jeg har pt. stylet min gine med den og en sort vest med nitter fra Vila. Har endnu ikke brugt den, men glæder mig./Tigeren aka Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, der var en del halskæder tilbage, men nu er det ved at være 14 dage siden, jeg var derinde, så kan ikke sige, om der er flere tilbage…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  må jeg låne dit billed med den hvide cos top/kjole ?
  mvh. Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wang viser navle