Hvad har Sienna Miller og Brandon Flowers tilfælles?

Skins


Nu da Gossip Girl i USA tager en pause og først kommer tilbage i starten af marts (serien kan dog stadig ses mandag aften på Kanal 4!), vil jer anbefale en anden serie, som jeg har været hooked af på linje med Gossip Girl – hvis ikke mere!

Det er den britiske serie “Skins”, der følger en gruppe teenagere i byen Bristol. Det er ikke rige unge i designertøj, der er indblandet i overdrevne intriger, vi følger, men i stedet helt “almindelige” teenagere, der tumler med de problemer, der hører til at gå fra at være barn til voksen.

Der er Tony, der ved, at han er for lækker, og som benytter sig af det, og gang på gang knuser sin kæreste Michelles hjerte. Hver gang, det sker, står Tony’s bedste ven Sid klar til at trøste hende – og Sid er selvfølgelig håbløst forelsket i Michelle. Sid ænser knap nok den flyvske Cassie, der lider af anoreksi, og som sluger alle de piller, hun kan komme i nærheden af.

Så er der festaben Chris, der er stærkt tiltrukket af sin kvindelige psykologilærer. Jal, der altid er der for veninden Michelle, samtidig med at hun spiller klarinet på højt plan. Og slutteligt er der Maxxie, som er homoseksuel og hans bedste ven Anwar (spillet af Dev Patel fra “Slumdog Millionaire”), der er splittet mellem sin muslimske opvækst og livet med vennernes druk og hor.

“Skins” er mere rå og realistisk end “Gossip Girl”. Hvis du er sart hvad angår opkast og nøgenhed, så skal du holde dig væk. Men man kan ikke andet end at holde af karaktererne og gruppens venskab, der viser, at lige meget hvor meget lort, de ender i, så er de der altid for hinanden.

Jeg er ikke én, der er nem at røre hvad angår tv og film, men jeg har aldrig grinet og grædt så meget, som da jeg så “Skins”. En del kan tilskrives soundtracket, hvor jeg blandt andet har hørt Sigur Rós, Ryan Adams, Yeah Yeah Yeahs, Feist og mange andre af mine favoritartister!

Karakteren Tony er spillet af britiske Nicholas Hoult, der spillede drengen med grydehåret i “About A Boy” over for Hugh Grant.

Han er vokset op og ser nu sådan ud…Edi’en er fra 2006, da han var 16, men nu er han 19. Hvad sker der for dig, Maria! Du savler over en teenager!

Nicholas Hoult spiller forresten med i superdesigner Tom Fords instruktør-debutfilm sammen med Colin Firth og Julianne Moore. Han skal nok blive stor!

Du kan se serien på youtube – klik og se sæson 1, 2 og 3.


(billeder fra stylebubble, popsucker.net, last.fm og theage.com.au)

13 kommentarer

 • Hende der Astrid.

  Oh my, hvilket eyecandy! Og det er helt legalt for mig, når han er på alder med mig! :DTak for tippet, serien ser bestemt spændende ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tykke

  Jeg var, og er, ret vild med About a Boy, og blev fucking afskrækket fra Skins da jeg så den første gang, fordi mine tanker om Nicholas bare SLET ikke var i orden, hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I heart milk

  Det er bare en skam at næsten alle skuspillerne er blevet skiftet ud i den nye sæson, men sådan er det jo..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hadad

  haps haps, ham tager jeg da lige, Navnesøster.. Tak for tippet om serien. kh Maria, Spejlvendt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Hende der Astrid: Eyecandy indeed! Men når du ser serien falder sympatien nok, for hans karakter er ikke særligt sympatisk…@ tykke: Hehe, var det sådan lidt mrs. Robinson-agtige tanker? @ I heart milk: Det er også derfor, at jeg ikke er gået i gang med tredje sæson (endnu). Jeg var virkelig forelsket i den oprindelige besætning!@ Maria Hadad: Det var så lidt! Selvom jeg nu ikke tror, at du kan få Nicholas Hoult for dig selv ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  En anbefaling af en anden serie som man helt sikker bliver hooked på er MTV’s The hills eller The city. Se den på mtv’s hjemmeside. Jeg er sikker på at i vil kunne li begge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • baunebaby

  hej marialæste lige noget som jeg synes du skulle se:http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/32036374.htmlHvem der bare var Emma Watson *suk*. Ved selvfølgelig godt at det er gossip…PS. er begyndt på at se Skins.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Cæcilie: Ja, blogosfæren er vild med The Hills og The City, men har endnu ikke set dem. Det må være engang, når jeg får sommerferie…@ baunebaby: OMG! Jeg er SÅ jaloux! Nicholas Hoult og Robert Pattinson er efter hende, og så vælger hun Alex Pettyfer…Hvad synes du så om Skins?/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • baunebaby

  Det er meget spændende, men meget anderledes fra fx GG. Har kun set 4 afsnit indtil videre, men er allerede hooked 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ih, du må ringe og gushe, hvis der er behov for det ;)Jeg får næsten lyst til at se Skins igen!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • baunebaby

  hej mariaHar pløjet mig gennem hele skins og har set alle afsnit (også season3). Virkelig en god serie!Kunne virkelig godt lide den gamle cast, men synes også den nye ser lovende ud, så synes du skal se den.*tweep*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej M,Godt at du kunne lide den 🙂 Og ja, burde virkelig gå i gang med tredje sæson…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Girl” og “Sex and the City”, hvis I spørger mig! Jeg har blogget om serien før her. Tags:serie, Skins, tv « « Tidligere indlæg: Husk E.L.F.-konkurrencen på […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har Sienna Miller og Brandon Flowers tilfælles?