Dagens outfit: ALT for damerne LIVE-antræk - lørdag

Slumdog Millionaire tager 8 Oscars!


Det var en forgæves kamp for mig at holde mig vågen for at se Oscar-showet i nat. En weekend i Forum kombineret med det faktum, at jeg skulle op på arbejde mandag morgen gjorde, at jeg allerede så dyner ved midnatstid.

Men glæden var stor, da jeg vågnede til nyheden om, at min storfavorit blandt de nominerede film, Slumdog Millionaire, havde taget otte ud af de ti Oscars, den var nomineret til! Blandt statuetterne var det blandt andet de prestigefyldte “Bedste Instruktør” og “Bedste Film”! Det er fuldt ud velfortjent – sjældent har en film rørt mig så dybt og begejstret så meget som “Slumdog”! I kan jo læse, hvor mange stjerner jeg har givet den i ALT for damerne nr.10 – filmen har premiere i Danmark den 6.marts!

Når jeg kommer hjem fra arbejde, tror jeg, at jeg vil se nærmere på kjolerne…Men en af mine favoritter er helt klart den kvindelige rolle i “Slumdog”, Freida Pinto, i blåt skrud fra John Galliano.

(billede fra the Fashion Spot)

2 kommentarer

  • Henriette

    Jeg overlevede næsten aftenen! Men selvfølgelig sku man lige falde i søvn til de tre sidste (vigtigste) kategorier! MEn jeg vil sige, well-done! Det var virkelig et fedt show, og værten Hugh Jackman var super go! Glæder mig meget til at se den roste film! Håber den er alt hvad de siger den er!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Henriette,Ej øv, tænk at du holdt dig vågen og så faldt i søvn ved de vigtigste kategorier ;)Glæd dig til at se “Slumdog”, den er rigtig god!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: ALT for damerne LIVE-antræk - lørdag