Luksus vs. budget: Røde, nittede ankelstøvler

The Devil Wears Balmain


Forleden dag tippede Modedullen mig om, at Zaras Balmain-ish sko var i forretningen på Strøget.

Jeg har endnu ikke haft tid til at stoppe forbi for at tjekke dem ud, men til 999 kroner, har jeg heller ikke så travlt med at komme derind! Jeg synes stadig, det er mange penge for et par sko, som jo ikke ligefrem er hverdagssko. Men alt er relativt, for det er stadig billigere end Balmains 11.000 kroner!

Men hvad der gør mig endnu mere harm er, at priserne for Zara i Danmark er ren inflation. Jeg faldt over ovenstående billede på den spanske blog Devil Wears Zara, og i Spanien koster skoene 90 euro, hvilket svarer til 670 kroner! Der er lige røget 329 kroner på vej fra Spanien til Danmark…

Nå, jeg håber, jeg kan nå forbi Zara efter arbejde og inden By Malene Birger-showet. Hvis de er der i min størrelse, må vi se, hvad hjertet og pengepungen siger, hvis de ikke er der, så må det være skæbnen eller tilfældet, eller hvad det nu er, der hersker, der har taget valget for mig!

Hvis bare denne måned ikke var tandlæge- og licensmåned! Eller der skulle tilfældigvis ikke være en Spanien-baseret læser derude?! Man kan jo altid håbe…

(billede fra Devil Wears Zara)

11 kommentarer

 • Mette

  Gud hvor er det vildt at de koster så meget i DK ift i Spanien! Godt nok er Zara spansk og den danske moms høj. Men alligevel…Pøj pøj med skokiggeriet idag :-)mvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke med købet – jeg er kun lidt misundelig.- Jeg håber, du får god brug for dem.mvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Uuuuh, når stresset fra modeugen lægger sig, må du da lige flashe dem! :)Jeg har fået fat i et par i Portugal, glæder mig SÅ meget til de lander i min postkasse.. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Maria, hvad er din erfaring med kvaliteten af Zara sko?Jeg syntes også, at de er virkelig flotte, men jeg ved ikke, om jeg tør kaste så mange penge efter et par sko, som nok ikke er i den bedste kvalitet…Vh. Natalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Mette: Tak! Og tusind tak til dig for at tippe mig om dem! Er sikker på, at jeg nok skal få dem luftet rigeligt, når vejret engang er til det!@ Maria: Du kan godt glæde dig – de er super lækre! Hvis du får dem fra Portugal, er de sikkert også billige end de 999 kroner, jeg har hostet op?@ Natalie: Jeg har ikke så meget erfaring med Zara-sko…Men ud fra hvad jeg kan se og føle, virker de som udemærket kvalitet – jeg tror man får, hvad man betaler for – det håber jeg i hvert fald!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ja, de er nok omkring 300,- billigere, derfor smider jeg også lige den der lækre Stella’ish blazer, en cardigan og et par ballerinaer med nitter oveni! ;)Jeg har god erfaring med de fleste af Zara’s sko. Når man er oppe i prislejet 600 – 900,- så er kvaliteten også derefter..Synes du har ret i, at de har ladet sig inspirere meget af de toneangivende kollektioner denne gang – hvilket er virkelig lækkert. :PDer er også en lilla kjole, som minder meget om Balmain’s “bondagekjoler”.Sidst men ikke mindst, tak for det lækre tilbud om Aussie kuren! Der skulle gerne lande én i min postkasse på et tidspunkt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Wow, har du en Zara-pusher i Portugal, du vil dele ;)Og det lyder godt mht. kvaliteten af Zaras sko!Og det var så lidt med Aussie-kuren – selvom der har været en del tekniske problemer…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Fantastiske sko! Dog en del penge i forhold til, hvor ofte de vil blive brugt. Men disse sko kan jo passende samtidig virke som pyntegenstand i hjemmet, så måske burde man investere… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak! Ja, det er rigtig mange penge for et par sko, som hverken er praktiske eller hverdagsanvendelige…Men de er så smukke, at de kommer til at pynte på fødderne til fest, og som du foreslår, i hjemmet, når de ikke er på fødderne :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Argh! Balmain-skoene! Jeg blev forelsket første gange jeg lagde øjnene på dem, og nu har zara lavet et par!? Åh lykkerus! dog efterfulgt af et hårdt fald tilbage i kulkælderen – har bare ikke 1000kr at spendere på sko lige nu! øv øv øv!!! Men arh hvor de ligner de ægte! please at de stadig har dem 1.marts når lønnen er gået ind igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, jeg håber for dig, at de stadig er at finde i forretningerne, når du får løn ind på kontoen :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Røde, nittede ankelstøvler