På vej...

The Twilight Lipstick Index


I har måske hørt om “The Lipstick Index”, som er en art økonomisk indikator? Når det er økonomisk dårlige tider, så stiger salget af make-up, specielt læbestift. Vi dropper simpelthen de store luksusinvesteringer og går efter den lille luksus.

Jeg har nu en teori om, at der er andre faktorer, der hjælper på læbestiftsalget. Tidligere har jeg i min Twilight-besættelse overvejet at købe de selvsamme læbestifter, som karaktererne bærer i filmen, og det er nu gået fra at være klik til køb!

Hvis I googler “ms behavin” og “twilight”, så vil I få en masse hits fra især den amerikanske beauty blogosfære, der alle er begejstret for Benefits læbestifter, som er brugt i filmen. Er det mig eller er beautyblogs endnu mere købelystvækkende end modeblogs?

Helt specifikt er det Benefits “Silky-Finish Lipstick”, der er blevet anvendt i “Twilight”, og jeg må sige, at læbestiften lever op til sit navn! De er rigtig nemme at få på læberne og føles silkebløde, hvor andre læbestifter kan føles lidt tunge i det.

Den lyse farve, der hedder “Good-to-go”, er den Bella har på. Det er en rigtig fin læbestift til hverdagsbrug – en “your lips but better”-farve. Den mørke læbestift er den, som alle vampyrerne har på i filmen. Den hedder “Ms Behavin” og er en flot mørkerød læbestift – “winestained” er nok den mest rammende beskrivelse for farven. En perfekt tilføjelse til min voksende samling af mørke læbestifter.

Den lyse farve fik jeg ret billigt på eBay, mens jeg hele tiden blev budt over retail-pris på den mørke! Til sidst måtte jeg hen på HQHair for at få fingre i den, men der var den udsolgt, så jeg måtte vente, til de fik nye på lager! Wauw, jeg kan kun forestille mig, at det er “Twilight”, der har smittet af på Benefits salg af læbestifter – og nok ikke så meget den økonomiske krise…

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej...