Powder power

Travlt, travlt, travlt!

Jeg har ikke postet så meget, som jeg plejer, og det er jeg virkelig ked af! Ting, der overhovedet ikke er moderelateret, holder mig beskæftiget, så der er ikke så meget tid eller overskud til at blogge.

Shopping er der ikke engang blevet tid til, ikke engang webshopping!, så kan I jo selv se, hvor travlt jeg har – for shopping er jo noget, jeg prioriterer højt! I morgen har jeg dog fri, og så må det vist være tid til den store tur ned af strøget – Jeg har nemlig også lige fået løn 😛

Og apropos tidsmangel, så vil jeg anbefale denne overlak, som jeg har brugt de seneste uger. Den hedder Seche Vite Dry Fast Top Coat, og jeg har købt den efter have læst lutter lovprisninger på diverse negleblogs.

Tidligere har jeg brugt en spray, men den fik min lak til at boble, og den tørrede ikke så hurtigt, som jeg gerne ville have den til. Seche Vite får fire lag lak til at tørre igennem på fem minutter, den giver den mest skinnende finish, og så får den neglelak til at holde i rigtig lang tid. Jeg har købt min til næsten ingen penge på eBay.

(billede fra seche.com)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Powder power