Fierce ørering fra Wang

Wang viser navle


Vi bliver i Alexander Wangs tegn i dag her på bloggen. Jeg var ude at shoppe i dag, og det var farligt! Puha, har købt mig helt fattig – men det var jo alt sammen ting, der var absolut nødvendige – eller noget…

Som sædvanligt var jeg i Gina Tricot, hvor det bugner med en masse tøj, der stærkt inspireret af denne sæsons stærkeste trends. Der var rigtig mange Alexander Wang-inspirerede styles: Trøjer og shorts i gråt joggingstof og pastelfarvede tees. Deriblandt en lavendelfarvet kort tee, der kræver et noget fladt maveskind!

Det er ret grænseoverskridende at skulle flashe sin vinterhvide mave, men hvad jeg ikke gør for blogging! Det ville nok være lidt mere tækkeligt med en højtaljet underdel, men i dag havde jeg altså yndlingsjeansene fra Topshop på, så det er dem, tee’en er matchet med…T-shirten koster 79 kroner og er endda i økologisk bomuld – billigere og bedre bliver det ikke.

Men jeg tror nu, at jeg lader trenden med et kig til maven passere – jeg har det bare ikke godt med at vise så meget frem. Hvad siger I, kunne I nogensinde finde på at flashe maveskind?

Jeg viser mine mange køb i morgen. For en gangs skyld er jeg hjemme, så jeg kan se X-faktor live, og ikke nøjes med genudsendelsen dagen efter…

(billeder fra style.com)

4 kommentarer

 • Anonymous

  Hvem er din favorit i X-Factor?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Average Joanna

  Du har da i det mindste en fin flad mave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Jeg har også tænkt en del over, hvordan det lige er jeg kommer forbi forhindringen med bar mave i fuld offentlig, og tror jeg har besluttet at det kunne være meget sejt med en cropped tee ud over en bodycon dress.. Måske.. Det er nok én af dem, der skal afprøves i praksis før man for alvor manifesterer teorien…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Anonym: Jeg vil ikke rigtigt sige, at jeg har nogen favorit…Synes faktisk ikke, at der er en som Martin i år – i hvert fald ikke endnu…Der var i hvert fald ikke nogen, der imponerede mig synderligt igår aftes!@ Average Joanna: Tak! Hvor er du sød – jeg kan dog ikke udelukke, at der måske er suget en smule ind på billedet 😉 Jeg har ikke en sixpack – men helt utilfreds er jeg dog heller ikke med min mave :P@ Acie: Det lyder da som en god idé! Vil se frem til dine eksperimenter med en cropped tee!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fierce ørering fra Wang