Elle SE og NO

Zara, Prada, Louis Vuitton…

Hvis du skal investere i én accessory denne sæson, så lad det være i slangeskind. Hvadenten det er sko eller taske, så er det eksotiske materiale ikke til at komme udenom. Zara er denne sæson ikke kun blevet “inspireret” af Balmain, men også Pradas slingback-hæl og Louis Vuittons etniske hæle, som begge er i python. Til venstre har I Zaras versioner, mens originalerne er til højre.

Jeg gravede (ja, man kan bogstavelig talt grave!) i min skosamling den anden dag, og se, hvad der gemte sig: Et par sko, jeg købte på udsalg i Din Sko sidste jul. Jeg må indrømme, at jeg ikke har fået gået i dem endnu – men nu tror jeg, det er ved at være tid…Det er derfor, jeg aldrig nænner at smide tøj og sko ud, det bliver jo trendy igen på et tidspunkt!

(billeder fra Devil Wears Zara, style.com og the Fashion Spot, Louis Vuitton/Zara-skoene er fra brugeren shewar på tFS)


Husk at deltage i konkurrencen om en hue fra Best Behavior her.

12 kommentarer

 • Anonymous

  savner din blog som den var engang. ikke alt det fucking aussie over det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej,Det er jeg ked at, at du synes…Jeg sagde ja til tilbuddet fra Aussie, fordi jeg synes det er et godt produkt, og fordi denne måde at lancere et produkt på ikke er prøvet inden for den danske modeblogosfære.Min blog har jeg altid haft en lidt pioner-holdning til: Jeg skal løbende udvikle konceptet og ikke være bange for at prøve noget nyt.Alle nye tiltage falder nødvendigvis ikke i alles smag, og hvert nyt tiltag kommer op til revision, så jeg kan vurdere, om det er noget, der fungerer eller ej./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Du sagde du havde købt Elle Collections over eBay? Har lidt problemer med at finde det, så tænkte på om du kunne hjælpe lidt…/Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Sophie,Jeg tastede bare “Elle Collections” i søgefeltet, og så dukkede det frem. Så hvis du ikke kan finde et eksemplar, er der nok ikke nogle til salg pt.Bliv dog ved med at søge. De dukker sikkert jævnligt op!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes altså ikke at det hører til på et “uafhængigt” medie som blogs at markedsføre produkter så åbentlyst. Det går ud over din troværdighed og integritet synes jeg. Om det så var Chanel eller Gosh… Det er superærgeligt, da din blog ellers er rigtig fin!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Den mening har du også ret til at have!På denne blog kommer, der kun ting på, jeg kan lide og stå inde for. Om jeg falder tilfældigt over det på nettet, eller om PR-firmaer er pro-aktive og sender materiale…Hvis jeg ikke kan lide produktet, skriver jeg ikke om det!Måske havde det været bedre for min troværdighed og integritet, at jeg tilfældigt var faldet over Aussie på nettet, var gået ud og købt produktet, prøvet det og så omtalt det? Hvis det var sket på den måde, så tror jeg ærligt talt ikke, at jeg havde opdaget Aussie…Blogs afhænger i høj grad af integritet og troværdighed, og derfor er de et ekstremt effektfuldt markedsføringsmedie – og det er selvfølgelig en balancegang, der er svær at holde. Rumi fra Fashion Toast får tilsendt gratis sko fra Aldo, og da hun flashede de famøse Balmain-agtige sko, gik der ikke lang tid, før de var omtalt på mindst 25 blogs og mange gik ud og købte dem. Synes jeg, det går udover hendes troværdighed som blogger? Nej, for det var sko, der passede til hendes stil, som hun nok havde købt, men i dette tilfæde fik tilsendt gratis…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Der er jo en forskel på at bære et firmas produkt og for at reklamere skamløst for det med bl.a. pop-ups og konkurrencer. Integritet eller ej, er det da ærgerligt at se en personlig blog blive til en aussie-ejet blog. Hvis man ikke mestrer kunsten at markedsføre et produkt på en diskret måde, synes jeg måske at man helt bør lade være. Selvom det kan betyde at man ikke får tilsendt ting gratis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det har du helt ret i. Jeg har fået ret frie tøjler med, hvor meget/lidt jeg ville skrive om det. Så synes egentlig ikke, at det skal skydes i skoene, at jeg er blevet “Aussie-ejet”. Pop-uppen er der kun stadig, fordi jeg ikke har pillet den ned endnu…Rart at høre jeres tilbagemeldinger, gode som dårlige, det vil alt sammen komme med i overvejelser om lignende tiltag./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh Tvilling

  Jeg synes nu altså hverken det går ud over din integritet eller troværdighed, netop fordi du, som du siger, står inde for det du poster. Derudover synes jeg det er inspirerende at høre om produkter, eksempelvis, som jeg ikke kender til. Så længe det ikke tager overhånd, og så længe det er relevant for dig og din blog, kan jeg ikke se noget problem i det, tværtimod.For sådan en som mig, hvis make-up samling nærmest kan være i en lille “legetøjskuffert” (de der man havde som barn, typisk i rød eller blå, og som kan købes i Tiger og Søs. Grene), er en blog som denne jo egentlig en kæmpe redning, fordi jeg kan få tips om gode produkter.Om det så er en hårkur du har fået tilsendt gratis for at reklamere for produktet, eller om det er en neglelak du har været ude og købe, er for mig underordnet. For du har prøvet produktet, og anbefaler det, fordi du synes om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Igen formår du at sætte bedre ord på mine tanker end mig selv, Oh Tvilling :)Det er nemlig den holdning, jeg har til det. Men vi kan jo ikke alle være enige, og halleluja for det. Verden ville være en kedeligt sted, hvis tilfældet var sådan…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh Tvilling

  Helt bestemt! Kritik er uundværlig. Jeg selv fotograferer, og var aldrig nået til hvor jeg er nu, hvis ikke jeg havde fået nogle hug på vejen. Nogle gange ser folk jo noget, man ikke selv ser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er helt rigtigt! Som journaliststuderende har jeg også været igennem min del af efterkritik ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elle SE og NO