Hvor er mit Costume?

Balmain aw09


“Why fix it, if it ain’t broke?” Det synes at være Christophe Decarnin’s motto for Balmain til aw09. Kollektionen ligner en blanding af aw08 med sine stumpebukser og dyreprint og ss09 med markante skuldre, high/low-hemlines, nitter, krystaller og pailletter.

Gi’ mig, gi’ mig den stribede pailletbluse med markante skuldre!

Som fan af både aw08- og ss09-kollektionen er jeg selvfølgelig også faldet for aw09, men alligevel savner jeg bare en smule fornyelse…En designer skal selvfølgelig holde sig til sine trademarks, men hvor går grænsen mellem genial og gentagelse?

(billeder fra style.it)

4 kommentarer

 • Maria

  Sidder måske nok med lidt den samme fornemmelse som dig, Maria.. Han fortsætter i samme stil, men det havde jeg nu også håbet på!Selvom der som du selv påpeger, er gengangere, så synes jeg stadig han formår at bringe noget nyt ind i kollektionen med de varianter af “posede” bukser, han viser..Og mit shoe crush holdes i live med de helt fantastiske ankelstøvler! Igen får han mig til at krydse alt hvad krydses kan, for at highstreet kæderne kommer med deres bud på den grove støvle med spænder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hvis du spørger mig, så er ingen Balmain-sko så fantastisk som denne sæsons sandal med nitter og krystaller!Aw09-støvlerne er da også labre, men nok ikke noget, jeg vil drømme så hede drømme om, som jeg har gjort om ss09-skoene :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] den anden dag viste Kate Moss sig i en glitrende, bredskuldret sag fra Balmains aw09-kollektion. Hvis der er nogen, der kan bære sådan en speciel kjole, så må det da være miss Moss! Jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] om en Balmain-kreation fra aw09, som jeg forelskede mig i lige så snart jeg så den på catwalken tilbage i marts. Desværre havde de den ikke i min størrelse, men jeg så hos Style Conscious, at man kan købe […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er mit Costume?