Drømmesko fra Prada aw09

Bella is back!


Modedullen kunne til min store glæde fortælle, at Acne i år igen har Bella-kjolen med i sin sommerkollektion. Den blå Bella-kjole var jo mit store ss08-kjole crush, men kjolen var selvfølgelig revet væk, da jeg besluttede mig for, at den skulle være min 🙁

Nu er den så relanceret til ss09. Den eneste forskel fra sidste år er, at den er inside-out – det vil sige, at syningerne er synlige. Jeg har jo pligtskyldigt lige betalt en god del af min løn til DR Licens, mine medpraktikanter skal jo også have løn! Og for samme beløb kunne jeg jo have købt denne drøm af en kjole…Nu må jeg så krydse fingre for, at kjolen ikke bliver revet væk, så jeg kan købe Bella næste måned…

(billeder fra acnestudios.com)

5 kommentarer

 • Kia

  Årrrh, jeg bliver også altid ked af det når jeg betaler licens.. Man kan få mange fine ting for 1200kr.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, men jeg betaler dem nu gerne 🙂 Men jo, kunne nok finde bedre ting at bruge 1200 kroner på!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Malmø var jeg blandt andet på jagt efter Acne’s blå Bella-kjole, men den var der desværre ikke i min størrelse 🙁 Til gengæld faldt jeg over andre fine ting, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie K. Berg

  Nogen der ved hvor det er muligt at købe Acne bella ss08 kjolen?
  Har den nye model, men er stadigvæk mere til den tidligere model.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Mit bedste bud er at søge regelmæssigt på TS.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmesko fra Prada aw09