Zara bliver inspireret af Stella - igen

Dagens outfit: En dag, hvor alting gik galt

Uha, i dag var en af de dage, som jeg heldigvis sjældent kommer ud for – en rigtig dårlig dag, hvor alt bare går galt!


Jeg vågner af mig selv klokken 6.15 og kan ikke falde i søvn igen. Så der gik jeg lige glip af mindst en times søvn! Da jeg ser mig selv i spejlet, er det et meget sørgeligt syn: Min hår stritter i alle retninger, og min hud er grå og kedelig. Og hverken hårtørrer, glatjern eller makeup gør synderlige underværker. Og når jeg åbner skabet, er der bare intet, jeg har lyst til at tage på…

Som om det ikke er nok, så punkterer min cykel på vej til arbejde! Og da jeg slæber den hen til cykelværkstedet, som ligger tæt på, så er det lukket om onsdagen! Så jeg er cykelløs til i morgen. Jeg ville så have gået hjem, for kunne godt trænge til noget lys og luft, men jeg har været så smart at tage høje hæle på, og det ville mine fødder aldrig overleve. Så jeg bliver nødt til at tage bussen, hvilket tager tre gange så lang tid som på cykel…Æv, æv, æv!

Dagens outfit: Grå tank nedenunder fra By Malene Birger, blå tank fra H&M, gråt pashmina, sort cardi fra H&M, mørkeblå jeans fra Vero Moda, ruskindspumps fra Topshop
13Nu vil jeg bare slappe af og håbe at i morgen bliver bedre. Forhåbentlig kan en omgang Desperate Housewives hjælpe på humøret! Og så har jeg også fået fingre i Vogue Collections, som jeg vil bladre igennem. Når jeg får tid, vil jeg lave et indlæg, hvor jeg sammenligner det med Elle Collections.
2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zara bliver inspireret af Stella - igen