Nittet vest fra Gina Tricot

Diesel Blogger Night

Som I måske har læst rundt omkring i den danske modeblogosfære, så inviterede Diesel en række modebloggere til et lille event i forretningen i Købmagergade torsdag aften. Her fik vi mulighed for at kigge på, røre ved og savle over det lækre tøj.

Jeg, og sikkert alle de andre bloggere, faldt for den flotte kjole og top med kolibriprint fra Diesels mere ekslusive linje Diesel Black Gold.
16
Grå jersey er helt sikkert et af sæsonens mest hotte og brugbare materiale, så no wonder, at jeg synes, at denne top er for cool.
23Og så var det nok heller ikke nogen overraskelse, at jeg faldt for taske og clutch pyntet med nitter!
3Udover at få mulighed for at kigge på tøjet, bød Diesel på sushi, Sommersby, øl, flødeboller og Jelly Beans. Det kan godt være, at andre dele af modebranchen er kendt for ikke at spise så meget – men modebloggere kan nu godt tage for sig!
4Det bedste ved aftenen var efter min mening at møde nogle af de andre bloggere. Det var sjovt at få et ansigt på personen (personerne) bag bloggen, og det var superinteressant at få snakket lidt med jer alle. Man bliver jo efterhånden lidt nysgerrig, nu når man næsten dagligt følger deres skriblerier, men aldrig har mødt bloggeren in real life!

Acie fra Agurkeliv og Mille og Camilla fra whynotblog.
5
Merete fra Velvet Snow (th) med sin veninde Camilla.
6Bloggerellas cool, cool støvler.
7Derudover fik jeg også hilst på Kia fra Fierce og fattig på SU og Katrine fra Fashion, Design & Mode.

Og aftenens outfit: Blazer fra Laura Ashley, grå tank top fra By Malene Birger, hvid oversize tank fra Stella McCartney for H&M, koral tørklæde fra Cutsommade, fake læderbukser fra Topshop og støvler fra ASOS.
8Mode, mad og mingling – what more could you ask for?! Tak til Diesel for invite, jeg håber, at modeblogosfæren kan samles igen ved en lignende lejlighed!

7 kommentarer

 • Neej, det lyder da som om det var en rigtig hyggelig aften. 🙂
  jeg har bare så meget lyst til sushi lige nu !
  den kjole fra diesel er altså virkelig smuk. sidder og savler over den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det var nemlig rigtig hyggeligt! For også helt lyst til sushi igen…

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som et rigtig hyggeligt event.

  Jeg har læst en del forskellige indlæg fra forskellige modebloggere der var til stede. Det er rigtig sjovt at se hvad de forskellige har fået ud af det, og jeg synes, at du har fået nogle gode ting med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, det var rigtig hyggeligt! Og tak for de søde ord, jeg synes også, at det er sjovt at se, hvad de andre bloggere fik ud af det!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Toppen med kolibriprint er virkelig flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det synes jeg nemlig også 🙂

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] modebloggerne. I torsdags havde Diesel den første event af sin art i Danmark, hvor man afholdte Bloggers Night. Til tonerne af lækker lyd, smagen af shushi og cider, kunne de fremmeste danske modebloggere så […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nittet vest fra Gina Tricot