Fødseldagsoutfits

Fødselsdagsgaver

Da jeg var barn, var det bedste ved fødselsdage efter min mening gaverne – sådan tror jeg nu, at mange børn har det! Men nu da jeg er blevet en gammel prut, så har jeg dog indset, at det er dem, man omgiver sig med, der er det vigtigste! Men altså, det er nu stadig rart med gaver!

Gaver, der altid falder i god jord hos mig:

Blomster – fra kollegerne
Dullegrej – fra søstrene. Chanels smukke mørkelilla neglelak “Vendetta” og en øjenskygge fra MAC i farven “Carbon”.
Køkkengrej. Soufflefad fra en ven af familien og en køkkenvægt fra søstrene. Jeg spenderer alle mine egne penge på tøj og andet sjov, så jeg skraber altid husting sammen til jul og fødselsdage!
Lagkage er en absolut nødvendighed til fødselsdage! Jeg fik hele to af slagsen i år. Den første var med lys, hjertekrymmel og masser af chokolade – uhm…Hvis I synes, der har været lidt stille her på bloggen, end hvad der plejer, så er det ham, der har lavet denne kage, I skal skyde skylden på…

Og så havde mine søstre også lavet en lagkage – man kan aldrig få for meget lagkage, flødeskum og chokolade, hvis I spørger mig!
Overraskende nok så falder tøj som gave ikke i særligt god jord hos mig – med mindre jeg selvfølgelig har skrevet noget helt specifikt på ønskelisten. Her er penge nok et bedre alternativ. Jeg har i hvert fald lidt over halvdelen af Acnes Bella-kjole hjemme nu!

Og den sidste gode gavekategori er oplevelser. På onsdag skal jeg i Det Kongelige Teater og se Lucretia med søde hr. kagemager. Hvad i alverden skal jeg dog tage på?!

15 kommentarer

 • Indtryk/Udtryk

  Ah, fødselsdag er skønt! Tillykke med dagen der var!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Nej, hvor blev jeg dog glad af dette indlæg. Specielt hentydningen til hr. kagemager – hvor er det dejligt for dig, at du har fået en sådan. 🙂 Jeg går vist rundt og er lidt pre-forårsfjollet, så at læse sådanne små, søde ting, får mig til at smile stort!Jeg ville helt klart tage en flot, sort kjole – fx den, du har med hjerteudskæringen – eller din trofaste, blomstrede, secondhand kjole på. (Men det er så også nogle af mine personlige favoritter. :)) Det kommer jo helt klart an på, hvad du føler dig bedst tilpas i, men kjolerne ville være sikre hits, tror jeg. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sikke nogle flotte lagkager, man bliver jo helt lækkersulten 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ~Sine~

  En mand der kan lave sådan en kage, skal du holde fast på 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hende der Astrid.

  Et forsinket tillykke med fødselsdagen herfra – og super fine lagkager og gaver du har fået 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Uh’ mandligt bekendtskab der kreerer lagkage – han er vist en keeper (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Tillykke med fødselsdagen, Maria. Er det en potientiel kæreste som laver fine hjertekager til dig? 🙂 Uhhh.. Kia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • c.

  jeg skal ind og se lucretia på fredag. du må lige sige hvordan det var når du har set det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh Tvilling

  Det ser ud som om du har haft den dejligste fødselsdag med – vigtigst af alt – to LÆKRE lagkager! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ihh, hvor er du sød Maria. Jeg er lidt spændt på at høre mere om hr. kagemager.. Hihi.. Et forsinket tillykke med dagen :)/Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Indtryk/Udtryk: Tusind tak!@ Anne Sofie: Du er ikke den eneste, der er forårsfjollet ;)Og jeg har faktisk overvejet den sorte kjole med hjerteudskæringen!@ Julie: Jeg får også helt lyst til lagkage – man skulle ellers tro, at jeg havde fået rigeligt! Men jeg tror, jeg laver én, når jeg inviterer nogle veninder til fødselsdagstamtam i weekenden!@ ~Sine~: Hahaha! Det regner jeg også med ;)@ Kia: Han er skam kommet langt forbi potentiel…Faktisk hedder han ikke hr. kagemager, men hr. kæreste…men skilter bare ikke så meget med det…Vil gerne have bloggen personlig, men vil også gerne have lidt privatliv :)@ c.: Det vil jeg gøre! Selvom jeg ikke har vildt meget forstand på opera…@ Oh Tvilling: Ja! Det vigtigste er kagerne ;)@ Pernille: Ja, nu får vi se, hvor meget han får sneget sig ind…Men håber ikke, at han er døbt hr. kagemager permanent…han kan jo så meget andet ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Har bare èn ting at sige:HVORFOR?! Hvorfor har du ikke fortalt om ham hr. kagekæreste?!;) Det er supervigtigt! :OPsssst… Stort tillykke i øvrigt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hehe! Stille og roligt! Selvom det er en personlig blog, har jeg vel ret til et privatliv…Det er en fin balance, jeg gerne vil overholde…Jeg ville ønske, at jeg var så modig, at jeg kunne blogge om mode og mænd i en skønsom blanding som Acie gør det så godt – men dertil er jeg simpelthen for privat…Desuden er det alt sammen ret nyt, så føler ikke rigtigt, at jeg vil fortælle så meget om ham…Håber du har forståelse for det :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Nu blev jeg lige lidt nysgerrig.. Hvem er Acie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  ^Acie er bloggeren bag denne geniale blog: http://acieagurk.blogspot.com/

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødseldagsoutfits