"Den kan jeg da sagtens strikke!"

“Læder”bukser fra H&M Divided

Læderbukser var jo den helt store trend til aw08, og jeg har da også været superglad for mine fake læderbukser fra Topshop.

H&M Divided har også et par fake læderbukser i forretningerne netop nu.

De har en god pasform og baglommer, så man ikke får shiny bum. De føles ikke så lækre i materialet som mine bukser fra Topshop, men bukserne fra H&M koster kun 298 kroner, og jeg vil sige, at det da er et kup til prisen!

11 kommentarer

 • Trins

  Er de til at ånde i, eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tigeren

  Hej Maria,Lækker side du har. Jeg har købt bukserne i dag og er spændt på at se dem i forskellige outfit. Jeg er lidt lurven ved at det er fake, så igen spændt på kvaliteten. Jeg synes de er ret smalle om anklen og mega lange, så de skal syes op. Jeg er også en bette en.Har været på shoppetur idag i byen og købt lidt af hvert :-)Hilsen C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej (:Jeg købte selv bukserne da de lige var kommet i butikken i starten af januar. Jeg har brugt dem en del gange til festlige lejligheder og er generelt glad for dem, men må dog sige at jeg synes de fungerer bedst til et par stilletter, så poppoen lige får et løft 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, jeg tror også, de gør sig bedst med høje hæle. Min søster kom i hvert fald med en bemærkning om, at min popo ikke gjorde sig godt i de bukser…Men jeg har heller ikke så meget at gøre godt med…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej (:Jeg har også haft kig på dem, men blev i tvivl da jeg var bange for at de blev grimme i vask.. Har i nogle erfaringer med det? (:Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Hej Maria – Det er ikke for at være ond, men disse bukser gør intet godt for dig, i forhold til alt dit andet vidunderlige tøj, har disse bukser intet at byde på. Det er jo blot en trend :)Men det er jo selvfølgelig min mening.. og undskyld mange gange hvis jeg virker ond :(elsker din blog,kys fra lina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Mia: Jeg har ingen erfaring med det. Men de bukser jeg har fra Topshop må slet ikke vaskes! Der står vist “wipe clean”…@ Lina: Det er skam helt ok! Det har jeg også fået at vide af min ærlige søster, der heller ikke lægger fingrene imellem…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det er bare fordi jeg har haft kig på samme bukser, og der står i dem at de kan vaskes, defor jeg var intresseret i at høre om resultatet (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ok, så må vi håbe, at nogle af dem, der har købt dem vil dele deres erfaringer mht. vask :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tigeren aka Chau

  Hej,jeg har som sagt købt bukserne og virkelig tænkt om jeg skulle beholde dem.Jeg kom til følgende fordele ved at det ikke er rigtigt læder:1. de er gode til prisen2. de kan vaskes3. de krymper ikke el. bliver udvidet efter brug4. farven falmer ikkeSå efter nærmere eftertanke tror jeg at jeg beholder dem.Jeg håber bare de kan tåle vask som der står uden at de bliver grimme./Tigeren aka Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, du må lige melde tilbage med dine erfaringer efter at have vasket dem :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Den kan jeg da sagtens strikke!"