Søndagssang: Diefenbach - Glorious

Missing in action…

Jeg var syg i går, så blogging blev det ikke til. Det er ret så skræmmende at logge på sin Google-profil og se de 1000+ indlæg i readeren og de mange kommentarer, der skal godkendes! Men nu er jeg tilbage. I hvert fald for en stund. Jeg har jo fødselsdag på fredag – ja, på fredag den 13. – og der bliver nok også rigeligt at se til!

Jeg skal lige have bloggerhjulene i omdrejning igen, så her kommer en liste over seneste ting, jeg har lavet:

Seneste køb: Noget så fancy som mit eget domæne! www.modemedmere.dk er snart en realitet!

Seneste mail sendt: Til mig selv. Jeg sender tit mails til mig selv, hvis jeg falder over nogle sjove ting på nettet.

Seneste mail modtaget: Fra min redaktør.

Seneste sms – modtaget: Fra min søster om mine fødselsdags-/weekendplaner.

Seneste sms – sendt: Til min søster om samme.

Seneste drik: Et glas vand fra hanen.

Seneste måltid: Mad fra kantinen. Canneloni med kalvekød og salat – ammenam. Og så blev det til lidt skrubbe med tomat og oliven. Jeg kan aldrig vælge mellem de varme retter i kantinen!

Seneste snack: To digestive kiks og nogle Tic Tacs.

Seneste sang, jeg har hørt: Athlete med sangen ”Wires”.

Seneste bog, jeg læste i: ”Oscar Wao og hans korte og forunderlige liv” af Junot Díaz

Seneste magasin, jeg bladrede i: Det er vist nok det nyeste Woman.

Seneste ting på min to-do-liste: Klippe pandehår, tjekke skat.dk, ringe til min mor og rense makeup-pensler.

Seneste ting, jeg bare MÅ købe: Foundation stick fra Bobbi Brown og muligvis også creamy concealer kit fra samme mærke.

Seneste ting, jeg glæder mig til: Min fødselsdag på fredag!


Hvad er de seneste ting, du har lavet?

3 kommentarer

 • Anonymous

  Seneste køb: det der armbånd fra vila med hvide kugler med blå blomster.Seneste mail sendt: sendte nogle billeder af en bas til min far som han skal sælge.Seneste mail modtaget: Fra min redaktør.Seneste sms – modtaget: fra en veninde der ville sige at det var en fejl at hun ringede igår.Seneste sms – sendt: til min veninde hvorfor hun ringede :)Seneste drik: kaffe med sojamælkSeneste måltid: lam med alle slags kål og salat.Seneste snack: et æble? er det en snack? Seneste sang, jeg har hørt: git ur fuk on med the wong boys, på p3Seneste bog, jeg læste i: det må ha’ været min spændende tysk bog, Wie Was.Seneste magasin, jeg bladrede i: samvirke… hovsaSeneste ting på min to-do-liste: sælge en bas, lave et par opgaver og træne mine muller, måske.Seneste ting, jeg bare MÅ købe: hvid skjortebluse til ladies night på torsdag og et nyt cremehvidt tørklæde.Seneste ting, jeg glæder mig til: ladies night!! kørekort! nyt job

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  ååååh, junot diaz er en af mine nyeste yndlings forfattere! jeg har læst oscar wao-bogen tre gange siden den udkom, og hver gang jeg læser den, får jeg “hjemve” efter at besøge min mors familie! den rammer virkelig et ømt punkt… men så er det så heldigt, at der er en tur planlagt til den dominikanske republik i december 🙂 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ anonym: Et æble er en snack i min bog – men jeg arbejder også hos ALT for damerne. Hahaha!@ mille: Er ikke kommet så godt i gang med bogen, men det lover i hvert fald godt. Og hvor er du heldig, at du skal ud at rejse – det kunne jeg også godt trænge til…men ved allerede, at jeg skal sidde og pukle med min bachelor, når det er december :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Diefenbach - Glorious