Fra vintermørke til forårslyse negle?

Nede – igen

Det er efterhånden ret typisk, at mit net altid er nede om mandagen 🙁 Det er ret så frustrerende!

Men jeg er i hvert fald ikke forsvundet helt fra modeblogosfæren. Jeg har utroligt travlt på arbejdet, og så er der jo også nye hr. kæreste, som jeg gerne vil tilbringe så meget tid som muligt med. Så jeg skal lige have fundet en balance mellem det hele, for min blog skal selvfølgelig også have noget tid og opmærksomhed 🙂

Tak fordi I bærer over med en utroligt fortravlet blogger.

/Maria

P.S. Jeg har problemer med at få feed’et på mit nye domæne op, så I kan ikke abonnere på bloggen endnu. Det er selvfølgelig beklageligt, men jeg arbejder på højtryk for at løse problemet. Jeg skal nok give besked, når det er løst 🙂

P.P.S. Hvis I bruger Google Reader skal i bare taste det nye domæne ind via “Tilføj et abonnement”-knappen – og så abonnerer i automatisk på det nye domæne!

5 kommentarer

 • Surt med net, dejligt med kæreste! 🙂

  KH Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til lykke dit nye domæne – og med Hr. Kæreste! ;o) Kender desværre til dit problem med travlhed og blogging, men foråret er på vej, så cheer up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @ Marie: Enig, enig 😉

  @ Beam: Tak! Ja, trøster mig med, at varmere og lysere tider går os alle i møde – men jeg synes nu godt nok, at det lader vente på sig, det forår!

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fejlen i feedet er rettet nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Super!

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra vintermørke til forårslyse negle?