Nyt sted, samme blog

Nedetid…

Mit net var desværre nede igår, så det blev ikke til noget blogging 🙁 Der sker rigtig meget for tiden både for mig og for bloggen, så jeg håber, at I bærer over med, at der er lidt stille – men jeg lover, at det nok skal blive bedre!

I dag har jeg invitereret nogle veninder over til forsinket fødselsdagsmiddag – og så er jeg jo også et skarn, hvis jeg ikke kommer ud og får nydt weekendens solskin!

Ha’ en go’ weekend! Jeg satser dog på at få kigget ind et par gange i løbet af weekenden…

/Maria

P.S. Typisk nok fik jeg ikke foreviget mit outfit, da jeg var i Det Kongelige Teater. Men det blev til de Balmain-inspirerede sko fra Zara og kjolen med hjerteudskæring fra H&M tilsat sorte strømpebukser. I får lidt genbrugsbilleder, så man nogenlunde kan forestille sig outfittet. Man går aldrig galt i byen med en lille sort kjole og blingede sko…

OG…OG…OG…Jeg har rykket domæne! Det næste stykke tid vil jeg dobbeltpost på begge blogs, men fremover vil I kunne følge med på modemedmere.dk! Sørg for at opdatere feeds og lignende – og at lægge fremtidige kommentarer der! Vi ses!

5 kommentarer

 • De sko! Zara har virkelig gjort sit, for at Balmains drøm af en par sko kunne blive næsten enhvers eje.
  De sælger dem ikke længere, vel?

  Awsome blog. Btw.
  – Sana.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Sana,
  Desværre sælger Zara ikke skoene længere, da de eftersigende er trukket tilbage, fordi de mindede lidt for meget om Balmains sko 🙁

  Tak for de søde ord om min blog 🙂

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, så er den god nok desværre. Havde godt hørt en lille fugl synge om at de var blevet trukket tilbage. Og de bliver bare solgt til overpris på e-bay. Fandens også. :/

  Du er en heldig kartoffel. Flotte er de.. 🙂

  Uh, lige en ting .. Skriver du via wordpress?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, jeg var heldig med skoene 🙂

  Og ja, jeg skriver via WordPress…jeg er lige skiftet over til det fra blogger, så skal lige blive vant til det…

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fede sko dem med similisten på, dem har jeg kigget på længe :- )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt sted, samme blog