X-ray print

Nittet vest fra Gina Tricot

untitled-1
Så er det weekend! I aften står den (selvfølgelig) på X-factor-finale, og i morgen regner jeg med at med at komme ud at shoppe lidt. Men nu må vi se, hvordan vejret bliver – jeg orker ikke, hvis det er så koldt og regnende som det har været de sidste par dage!

Jeg fik lige bladret igennem det nye Sirene på arbejde (udkommer torsdag den 2.april), og der spottede jeg en nittet vest fra Gina Tricot til 249 kroner. Den er til salg på hjemmesiden, men umiddelbart ser den ikke så cool ud alligevel, for der er ikke nitter på bagsiden…Men nu må vi se, hvordan den ser ud i forretningen!

Og respekt til Gina Tricot for at have lavet en blog-funktion på deres webshop! Man kopierer bare koden, og så linker billedet direkte til varen i netbutikken. Jeg kan ikke rigtigt få det til at virke i mit nye WordPress-bloggersystem – men igen, så er alle Youtube-videoer også kaput 🙁 Det må jeg lige få kigget på! Men det er i hvert fald smart og nemt for bloggeren – og smart tænkt af Gina Tricot!

(billede fra ginatricot.com)

3 kommentarer

 • Zara

  Den er fed!! Jeg glæder mig til at se flere billeder af vesten (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria! Jeg vil bare lige informere dig om, at nu kunne jeg altså ikke holde mig væk længere… jeg har oprettet en ny blog på http://annev-blog.blogspot.com, og jeg er helt adrenalin-agtigt høj lige nu. For fanden, hvor bliver man afhængig 🙂 Jeg håber, du vil følge med, selvom der er kommet sindssygt mange andre til siden sidst (jeg mener, det er jo helt vildt som det griber om sig!?!)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @ Zara: Jeg nåede desværre ikke ind til centrum i dag, men foråbentlig er den nittede vest der stadig, når jeg får taget mig sammen til at tage derind!

  @ Anne V: Yay! Du er tilbage – velkommen! Du har været savnet. Selvfølgelig vil jeg følge med på din nye blog, du er en af de første danske bloggere, jeg har fulgt 🙂
  Og ja, der er sket en del i blogosfæren, siden du sidst har været her!

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

X-ray print