her./0.jpg" />
Dagens outfit: En uge forsinket

Søndagssang: Diefenbach – Glorious

Se Diefenbachs “Glorius” her.
Denne søndagssang er dedikeret til min veninde, der var så uheldig at falde og slå fortænderne ud på vej hjem fra en Diefenbach-koncert. Jeg beundrer hende virkelig for at holde humøret oppe, for jeg tror, at jeg ville have pænt ondt af mig selv.

Og så er det pænt ironisk, at noget af sangteksten lyder således: “…and as you smash my teeth in, you define we were glorious”…

Hav en glorious søndag allesammen! Hvad hører I idag, som jo også er kvindernes internationale kampdag?

4 kommentarer

 • Oh Tvilling

  Uhhh, Diefenbach rocks! Men godt nok synd for din veninde! :(I dag hører jeg: http://ohtvilling.blogspot.com/2009/03/jeg-har-selvflgelig-gemt-det-bedste-til.htmlGlædelig søndag!Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mi Confesión

  avav med frotænderne, jeg har samme problem. Slog dem dog ud da jeg lige havde fået dem og var lille. Jeg har haft plastic på dem hele livet indtil nu hvor de er af porcelæn.Jeg har meget ondt af hende, det er virkelig en dyr proces og til tider smertefuld, så thumbs up til hende for at holde humøret oppe!God blog også!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Jeg elsker dine søndags-sange. Jeg er selv helt håbløs til musik, så jeg nyder input og inspiration. Wuhu. “Fever Ray” er også blevet spillet flittigt på min iPod den sidste uges tid. Så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Oh Tvilling: Ja, Diefenbach er ret cool! Og (forsinket) go’ søndag til dig også!@ Mi Confesión: Av, av – det lyder heller ikke sjovt. Heldigvis har min veninde en go’ forsikring, der dækker alle udgifter – så det er i det mindste en smerte, hun er foruden…@ Acie: Tak for rosen! Det betyder meget for mig, at søndagssangene falder i god jord!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: En uge forsinket