her./0.jpg" />
Shopping, shopping, shopping!

Søndagssang: Fever Ray – When I Grow Up

Se videoen her.

Instruktøren Martin de Thurah laver nogle virkelig cool musikvideoer – måske har I set Mew’s “Special“, Carpark North’s “Human”, Glasvegas’ “Flower & Footbal Tops” eller Röyksopp’s “What Else Is There?”

Det er fantastiske musikvidoer, der ledsager fantastiske sange. Brugen af close-ups og slow motion er virkelig fænomenal, og videoerne er lettere forstyrrende, men også sælsomme og dragende på én og samme gang.

Dagens søndagssang er Fever Ray, som er den kvindelige halvdel af The Knife’s soloprojekt – og videoen er naturligvis instrueret af Martin de Thurah.

Hvad hører I denne første søndag i foråret (i hvert fald ifølge kalenderen!)?

5 kommentarer

 • Louise

  Jeg er ikke verdens skarpeste, når det kommer til blogging, så måske kan du hjælpe mig: Jeg kunne godt tænke mig at læse din blog fra starten (altså fra indlæg numero 1), men jeg kan ikke finde ud af, hvor man ser indlæggene i “omvendt rækkefølge? Jeg har prøvet at trykke “ældre indlæg” nederst på siden, men der står min computer af, når jeg er et par sider henne:)Håber du kan hjælpe med, hvilken mirakel-knap jeg har overset! :)/Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Louise,Den eneste måde, du kan læse bloggen fra start er at gå via arkivet.Tryk på pilen ud for 2007, tryk på pilen ud for oktober, og tryk på det nederste indlæg…Det hedder “We the peoples”./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh Tvilling

  Jeg har ikke hørt ret meget af Fever Ray, så jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om hendes soloprojekt endnu. Men hold da helt kæft (undskyld sproget, blev bare så henrykt) en fed video. Han kan altså nogle ting, ham Martin de Thurah! Man bliver jo sådan helt inspireret.I går blev mit soundtrack blandt andet leveret af Faithless og Figurines, godt og blandet :)http://www.youtube.com/watch?v=eNFU4C2fqKchttp://www.youtube.com/watch?v=14qn87Bi2ocHåber du har fået en god start på ugen!Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Oh Tvilling: Superfedt soundtrack til en søndag! Hvis du er til The Knife, synes jeg da, at du skulle tjekke Fever Ray ud!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh Tvilling

  Will do, eeelsker The Knife 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping, shopping, shopping!