Makeup-favoritter: MAC Tinted Lip Conditioner SPF 15 i Fuchsia Fix

Bloglovin’

Jeg har helt forsøm/fortrængt, at min blog har rykket domæne – og dermed skal feeds og lignende opdateres. Jeg kan stadig ikke helt finde ud af det hele, men nu skulle Bloglovin’ i hvert fald fungere igen!
Follow my blog with bloglovin´

2 kommentarer

  • Haha, jeg har LIGE præcis nu tilføjet dit nye domæne på Bloglovin’, og så så denne post! Havde ellers længe undret mig over, at jeg ikke kunne se nye indlæg derinde, selvom de var der, når jeg klikkede direke herind 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    Hahaha, sjov tilfældighed 🙂
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup-favoritter: MAC Tinted Lip Conditioner SPF 15 i Fuchsia Fix