En lille - eller stor - fjer på

Dagens outfit: COS-komplimenter

1
Top fra COS, top under fra By Malene Birger, sorte jeans fra Kate Moss for Topshop, sorte flats fra Faith

Jeg burde gå med COS-toppen hver dag, for jeg får simpelthen så mange komplimenter, når jeg har den på! Men jeg er også superglad for den. Man smider den bare over et par jeans, og så er man good to go. Dog havde jeg også en tank top under, ellers synes jeg, den bliver lidt for nedringet til arbejde!

Hvis I ikke nåede at få fingre i denne lækre top, så er den ifølge pålidelige kilder på Jubii-debatten tilbage på hylderne i uge 16.

Nogle af jeg har været i tvivl om længden, og til info kan jeg oplyse, at jeg er et bette nips på 152 cm, så jeg kan sagtens bruge den som en kort kjole. Ærmerne er trekvartlange, eller nok nærmere halvlange. I et tidligere indlæg kunne det ellers godt ligne, at det var lange ærmer, men det er fordi, jeg havde en cardigan på. Jeg tror nok også, at man kan folde ærmerne op til en kortere længde…Min er en str. xs, og det er også den str. jeg normalt bruger.

Nå, nu vil jeg bruge resten af aftenen på burger og bold med nogle af gutterne på gangen – og så skulle jeg også gerne nå at lave dessert til i morgen, hvor jeg har inviteret hr. kæreste på middag.

12 kommentarer

 • Toppen er super fed. Minder mig lidt om noget Noir kunne finde på at lave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, den er rigtig cool – og god til prisen!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA

  er der noget galt med dine fødder eller med dine ben?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hey Maria.
  det er en super nice top, kan godt forstå du for komplimenter hver gang du har den på

  Du har inspireret mig til selv at starte en blog op, den er stadig ny, og jeg har stadig ikke helt lært hvordan man gør den pæn, med alle de forskellige ting men det skal nok komme, men her er et link:

  lillemodeblog.blogspot.com

  skriv lige hvad du syntes, så er du sød
  /Line 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @ JA: Ikke andet end, at de er meget korte og små!

  @ Line: Tak! Vil straks tjekke din blog ud!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej. Ville blot høre, om du kan huske hvad den koster? Den er simpelthen så fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Den koster 350 kr.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bel

  åååh, har lige været i cos og fik at vide at de ikke har flere og ikke får dem igen.. ville ellers have været perfekt som studenter-kjole .. hvis du nogensinde finder på at ville sælge den (til overpris naturligvis 🙂 ) så sig endelig til!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ej, hvor surt! Jeg kunne godt forestille mig, at den ville være perfekt som studenterkjole. Men jeg skal desværre ikke af med min foreløbigt – hvis nogensinde!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] var i COS i går, og der så jeg, at den svært populære top nu kan fås i blå. Desværre så jeg den ikke i andre farver. Blå er en af mine yndlingsfarver […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] lille tip: Den populære COS-top er tilbage i forretningen på strøget – den kan fås i råhvid (som jeg selv har og er rigtig glad for!), blå og grå. I går, søndag, inden lukketid hang alle størrelser og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Outfittet er der såmænd ikke nyt over, det er min trofaste COS-top – i en kombi ala denne. Jeg har hverken haft tid eller råd til at købe noget nyt! Wauw! Det er i sandhed enden på en […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille - eller stor - fjer på