Står du i kø foran H&M?

Dagens outfit: Hello Kitty-negle

127
Hvid tank top nederst fra By Malene Birger, top fra Monki, halskæde fra Pilgrim, ring fra Gina Tricot og grå neglelak fra Hello Kitty x MAC. Og selvfølgelig Cola Zero – den eneste rigtige cola!

I dag var jeg efter arbejde til pressedag hos Star PR. Jeg mødtes med Acie, og sammen fik vi kigget på noget lækkert tøj, spist noget mad og fik nogle gratis goodies. Jeg er lidt benovet over, at pr-firmaer inviterer os bloggere, men jeg må også give dem, at Star PR er meget fremme i skoene, hvad angår hele udviklingen inden for modeblogging.

Jeg fortæller mere om arrangementet i et indlæg i morgen. Lige nu ser jeg Topmodel på TV3, selvom jeg allerede har set sæsonen for længst på Youtube 😉 Og så drikker jeg Cola Zero, hvilket må være min helt store afhængighed her i livet.

6 kommentarer

 • Theaa

  Hej Maria. (;
  For lidt tid siden ‘opdagede’ jeg din blog og faldt med det samme for den! Jeg gav mig endda til at læse HELE arkivet igennem (Ja, jeg har for meget fritid. :i). Men jeg ville bare sige, at din blog er virkelig god – og selvom jeg ikke interesserer mig for mode på dén måde, så nyder jeg at læse dine indlæg. Specielt når du viser, hvad du har købt på shopping og dine “dagens outfit” fanger mig meget, og du giver mange gode råd, som jeg også godt kan bruge. (;

  Forresten .. nu ved jeg ikke lige, hvor lang tid siden det er, at du har købt din grå Hello Kitty-neglelak (mener, at jeg læste, at ‘samarbejdet’ mellem Hello Kitty & MAC ville begynde her i marts?), men tror du stadig, at man kan købe den? (: Og hvor meget koster den?

  Hilsen Thea.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Thea,
  Tak for din søde kommentar – det betyder rigtig meget for mig, at du synes, at min blog er værd at læse, selvom du ikke er så modeinteresseret 🙂
  Jeg fik Hello Kitty-neglelakken i fødselsdagsgave, så jeg ved ikke, hvad den koster – men jeg mener det er omkring 100 kroner – men jeg tror nok, den er udsolgt – er dog ikke sikker, så måske du skulle ringe til din nærmeste MAC-stand…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theaa

  ^ Okay, mange tak. (: Vil prøve at kigge efter den idag – Og så kryder jeg fingre for, at den ikke er udsolgt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Held og lykke med jagten. Jeg håber, den ikke er udsolgt 🙂
  /Maria – modemedmere.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig proffessionel blog, her finder man jo alt det info man kunne ønske sig!

  1000 tak!

  Hello Kitty negle er da bare cool 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Står du i kø foran H&M?