Super Bazaar i Magasin

Dagens outfit: Mørk sommerstart

133
T-shirt fra COS, sorte jeans fra H&M og sko fra Nine West.

Det er jo varmt idag! Sådan smid-jakken-og-strømperne-agtigt. Jeg er nu en frossenpind, så de bare ben må vente lidt endnu. Og så må jeg konstatere, at jeg stadig klæder mig ret mørkt, men det suger nu også lidt varme til sig, for jeg fryser stadig en smule.
211
Sort neglelak til sorte laksko.

Men det var nu varmt nok til at have bare tæer i skoene, så frem kom et par af mine yndlingssko. De er en knock off af et par sko fra Christian Louboutin for Derek Lam. Da jeg i sin tid fandt ud af, at amerikanske Nine West havde lavet en lignende version, MÅTTE jeg bare have fingre i dem. Så da min søster rejste til Skotland, sendte jeg hende afsted med skostørrelse og stylenavn, og hun kom hjem med mine drømmesko.

De er flade, så de er gode til hverdag, men samtidig er de så fine med peeptoe og lak. I love it also, som Ole Henriksen (meget belastende) siger det i reklamerne…

(billede fra style.com)

4 kommentarer

 • Søs Elis

  Det går op for mig, at jeg totalt bringer yndlingssko hjem til dig fra fjerne lande. Hvornår kan du bringe mig mine AA ting? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Snart…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej!
  Allerførst vil jeg lige sige, at det er en kanongod blog, du har fået stablet på benene her. Den er grundlag for megen inspiration, som helt klart gavner. 😀
  Er faldet helt pladask for denne top, men da jeg ikke bor i nærheden af en COS butik, ville jeg lige høre, om du ved, om man kan købe den på nettet et sted?
  På forhånd tak for hjælpen 😀
  Mange venlige fashionistahilsener
  Mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Mette,
  Tusind tak for de søde ord. Jeg har købt min top for over et år siden, så der er nok ikke håb for, at du finder toppen 🙁
  COS kan desværre ikke købes på nettet…Den eneste mulighed du har, er at besøge forretningen i København.
  /Maria – modemedmere.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super Bazaar i Magasin