Malmø-shopping

Dagens outfit: Malmø-shopping og i dag

19Onsdag – shopping i Malmø: Læderjakke fra Topshop, sort cardi fra H&M, tørklæde fra Custommade, 2nd hand blomstret kjole, sort kjole fra Vila, grå ribbede tights fra H&M, sorte flats med nitter fra H&M.
23Torsdag – hjemme i Svendborg: Sort frakke fra H&M (lånt af søs). grå tank top fra By Malene Birger, blomstret 2nd hand skjorte, gult lakbælte fra H&M, tørklæde fra Custommade, sorte jeans fra H&M, sorte sandaler fra ASOS (lånt af søster).
31Den fine, blomstrede 2nd hand-skjorte købte jeg i Weekday i København i tirsdags på udsalg til 30 kr. (før 200 kr.)., de sorte jeans er også nyindkøbte til halv pris i H&M, jeg kam simpelthen ikke få nok sorte jeans! Og de fede sko med plateau har jeg lånt af min søster. Jeg er hjemme i Svendborg og kan desværre ikke pakke hele min skosamling ned, så jeg låner sko…

7 kommentarer

 • Hej Maria – tak for en dejlig blog!
  Men hvad er det du siger? var der udsalg i weekday??? Jeg var i malmö i mandags og så ikke skyggen af det??? – altså i weekday. Har jeg gået med skyklapper eller har jeg været usandsynlig uheldig? øv q;
  /Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Sorry! Det var Weekday i København, der havde 30-kroners udsalg. Weekday i Malmø havde desværre ikke så fabelagtigt et udsalg…Det er hermed rettet i indlægget.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] men det, jeg fandt, er jeg nu svært tilfreds med. Udover de sorte jeans fra H&M, som er vist i et outfit i dette indlæg, så kom jeg jo også hjem med en pose fra Monki og Lindex. Jeg er for feriedoven til at tage […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gid jeg også have en søster, så kunne jeg låne hendes tøj. De sorte pumps ligner nogle fra FCUK rigtig meget – men fede er de!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det er ret fikst at have søskende, der bruger samme størrelse som én selv 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kris

  Er der nogle der ved om der er udsalg i malmø i juli måned???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg tror stadig, der er lidt – men generelt er det jo billigere at shoppe i Malmø – udsalg eller ej 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malmø-shopping