Makeup-favoritter: MAC's øjenskygge i "Carbon"

(gårs)Dagens outfit: Party

122
Tuxedo blazer fra Laura Ashley, hvid tank top fra By Malene Birger, oversize tank top fra Stella McCartney for H&M, sorte jeans fra H&M og ankelstøvler med plateau fra Din Sko. Halskæde med matchende armbånd fra Pilgrim, det sorte armbånd med sten er hjemmelavet.

Nu når jeg tænker over det, så er det utroligt sjældent, at jeg laver indlæg med billeder af mit festøj/bytøj! Jeg er altid helt utroligt fortravlet og kommer altid for sent ud af døren, så der er aldrig tid til lige at få taget et billede af festantrækket!

Outfittet fra i går har jeg dog rekonstrueret til ære for jer, der er lidt nysgerrige på, hvad jeg har på til fest. Jeg er en af dem, der ikke skelner så meget mellem festtøj og hverdagstøj. Jeg kan sagtens finde på at hoppe i pailetter til hverdag og bruge en top, jeg normalt sover i som festtop.

Dog pepper jeg altid tøjet op med lidt mere vild makeup og flere smykker.

Og nu er jeg i seriøs garderobekrise! Jeg starter min aften til fest hos én fra mit studie, og bagefter skal jeg til fest, hvor jeg skal møde hr. kærestes venneflok for første gang…What to wear?!

2 kommentarer

 • Sikke nogle fine hjemmelavede armbånd da 🙂
  Håber det gik godt med at møde vennerne – næsten ligeså frygtingydende som at møde familien jo :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Jeanne: Tak!
  Det gik faktisk godt, så nu er der knap så mange frygtindgydende møder at bekymre sig om 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup-favoritter: MAC's øjenskygge i "Carbon"