Hip hofteholder

untitled-1Ingrid fra Anywho bloggede for nyligt om hofteholdere – et look der er cool og meget fashion forward, men en trend, jeg nok lader passere for mit eget vedkommende.

Var der alligevel nogen, der har set sig lun på looket, så har Urban Outfitters ovenstående par til salg for kun £10.

Nu har jeg weekend! Jeg har taget fri den 1.maj, hvor jeg regner med at nyde solen, drikke nogle øl og måske tjekke den nye Monki-forretning ud, hvis jeg får tid. Men nu må jeg nok heade ind mod Fælledparken, hvor jeg skal grille. Jeg ved ikke, om jeg får tid til at blogge i weekenden, så I må nyde solskinnet, hvis vi ikke “ses” herinde 🙂

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gi' mig - NU!