Makeup-favoritter: Øjenvippebukker fra Shiseido

Kate Moss i nude

16
Kate Moss er i New York City for tiden i forbindelse med åbningen af en ny Topshop-flagshipstore og lanceringen af hendes nye kollektion for den brittiske tøjgigant.

Som altid er Kate Moss trendy, men samtidig helt sin egen: I en glitrende naked dress, der matcher hendes store glitrende øreringe. Kjolen er toppet af med en anden toptrendy ting: En oversize, hvid blazer. Negle, clutch, strømper, sko og bælte er holdt i sort. Personligt havde jeg nok droppet bæltet, men hoftebæltet er nu meget Kate Moss.

Og hvor cool er hendes store ring ikke?!
21

(billeder fra the Fashion Spot)

3 kommentarer

  • Helt enig mht bæltet – derudover er det jo nogle fantastiske ting.

    Og mange tak for sidst ville jeg også lige sige. Det var super hyggeligt! Håber vi snart ses igen.

    //Camilla – whynotblog

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    Tak for sidst, ja! Jeg håber, vi ses igen ved lejlighed.
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] For et stykke tid siden blev jeg ret betaget af Kate Moss’ cool ring, og jeg har fundet ud af at ringen er fra den LA-baserede smykkedesigner Loree Rodkin. Loree Rodkin har designet smykker i 20 år, og tidligere har hun både været arkitekt og manager for Cher, Brad Pitt og Robert Downey Jr. Hendes signatursmykke er ‘the bondage ring’, netop den ring som Kate Moss bærer. Den er lavet sådan, at den dækker hele fingeren, men der er led i ringen, så fingeren stadig kan bøjes – lidt ala en gammeldags rustning fra middelalderen. Jeg har fundet et eksemplar på eBay, men den koster godt 90.000 kroner! Mary-Kate Olsen har også en bondage ring fra Loree Rodkin. Og så bar USA’s førstedame Michelle Obama et par Loree Rodkin-øreringe den aften, hvor hendes mand vandt præsidentvalget – det er da noget af en ære at blive foreviget i alverdens historiebøger på den måde. (billeder fra the fashion spot, ebay, mary-kateandashleystyle.com og vogue.co.uk) Indsendt af modemedmere kl. 7:36 | Ingen kommentarer Etiketter: Ashley Olsen, kate moss, Loree Rodkin, Michelle Obama, ringe, smykker […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup-favoritter: Øjenvippebukker fra Shiseido