Dagens outfit: Mørk sommerstart

Luksus vs. budget: Jeans med syninger ved knæet

134
Sæsonens musthave jeans er uden tvivl Balmains iturevne, klorblegede version – her set på Victoria Beckham. En anden cool detajle er, at de har syninger ved knæene.

Ligger du ikke inde med 10.000 kroner, som Balmain-jeans koster, så har Gina Tricot nogle rigtig cool jeans med syninger ved knæene, der til forveksling ligner Balmains rigtigt meget. Og så koster de kun 499 kroner…

(billede fra the Fashion Spot)

12 kommentarer

 • Åh Maria. Du er fanme et dyrt bekendtskab. Eller kunne blive det. Spørgsmålet er, om jeg allerede er for (gravid)fed til at forsøge mig med dem – øv bøv, for det er lige sådan nogle, der står højt på min ønskeliste.

  Tak for tippet.

  kh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem har jeg købt, og de er helt rigtige i formen. Men farven er for “ren” til mig. Den er meget klar blå, så jeg skal ud i noget omfarvning, evt. over i en lysegrå, og så med slid. Men til prisen er det jo perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de er rigtig fede, har selv lige købt nogle i Zara som ligner dem rigtig meget (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Mette: Jeg kan godt se dilemmaet der! Måske du skulle købe dem, så er de en ekstra motivation for at smide de ekstra graviditetskilo, når du har født 🙂
  @Camille: De er nemlig rigtig fine i formen! Personligt synes jeg nu ikke, at vasken er helt gal – men til den pris kan man jo heller ikke få det hele 🙂
  @Pernille: Cool. Hvad kostede dem fra Zara?
  /Maria – modemedmere.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orrh jeg savler bare af at kigge dem. begge par er fantastiske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, de er ret savlindgydende 😉
  /Maria – modemedmere.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bukserne jeg købte i Zara kostede 39 Euro(købte dem i Amsterdam) og det er vel ca 300 kr? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chau

  ihh….altså de er da for smukke. Måske er det meget godt at jeg ikke lige bor i nærheden af en Gina Tricot. Vil jo bruge alt for mange penge i byen (som om jeg ikke gør det allerede 🙂 men så endnu mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Pernille: Billigt!
  @Chau: Ja, men man kan jo også shoppe på ginatricot.com, så ingen undskyldning for ikke at bruge penge, selvom man ikke bor i nærheden af GT 😉
  /Maria – modemedmere.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har gået og tænkt på disse jeans siden jeg så hos dem hos dig og endda forsøgt på deres hjemmeside, men forgæves. nu så jeg dem i sidste uge også hapsede jeg dem 🙂 men jeg er glad.
  Apropos bruge penge, så er det ikke noget problem selvom man ikke bor lige i nærheden af GT 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Fedt at du fik fat i dem!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Så fik jeg endelig en ny bikini til samlingen. Og i Gina Tricot fik jeg de Balmain-agtige jeans, som jeg har blogget om før, til halv pris. HAPS! (billeder fra hunkemoller.dk og ALT for damerne nr. 27) Indsendt af […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Mørk sommerstart