Ballonkjoler

Makeup-favoritter: Øjenvippebukker fra Shiseido

13“Tortur-instrumentet” er min uundværlige øjenvippebukker blevet døbt af hr. kæreste, men det burde nærmere hedde “mirakel-instrumentet”, for med en lille indsats får man en stor effekt.

Jovist, det ser måske lidt drabeligt ud, når man sidder der med et sakseligende instrument nærmest helt oppe i øjet, men de bukker altså vipper helt enormt meget og åbner øjet meget mere end nogen mascara kan. Hvis man varmer vippebukkeren op med hårtørreren skulle det virke ekstra godt, man skal bare passe på,  man ikke brænder sig!

Jeg har den fra Shiseido, som er et japansk mærke, og derfor skulle den være ekstra god til asiatiske øjne, da “buen” i saksen ikke er så stor. Men jeg tror nu sagtens, at den også går til ikke-asiatiske øjne…Ellers har jeg også kun hørt godt om øjenvippebukkeren fra Shu Uemura.

Sværger du også til øjenvippebukker? Hvorfor/hvorfor ikke? Og i bekræftende fald – hvilken?

8 kommentarer

 • Ja jeg SVÆRGER til vippecurlere, min har holdt i snart 5 år og det er den billige fra Matas 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bryder mig ikke synderligt om øjenvippebukkeren. Det bliver for besværligt for mig, og da jeg i forvejen har meget åbne og ser fantastisk ud kun med mascara, bruger jeg den aldrig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sværger også kun til Shiseido. Har prøvet mange billigere gennem tiden (matas, H&M, Sephora) men kun denne synes jeg giver et ordentligt resultat.
  Derudover har den jo en helt blød silikone-kant, så man ikke knækker øjenvipperne på samme måde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • scient.hybrid

  Jeg kan ikke finde ud af at bruge sådan en vippebukker, købte på et tidspunkt en fra H&M, for at prøve torturinstrumentet af.
  Men jeg synes at mine vipper fik skarpe knæk fremfor et fint svung og gjorde mine visuelt kortere end de er, så med korte vipper har det ikke været nogen succes.

  Har derimod større succes ved at få svung på ved at bygge mascaraen op af flere omgange og forme vipperne med børsten og mascaraen, det kræver godt nok en hel del tålmodighed, men er arbejdet værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg elsker øjenvippebukkere! De er en fantastisk hjælp..
  Jeg havde den bedste øjenvippebukker for, som jeg fik i gave, da jeg var omkring 14, som jeg brugte hver dag, den var fra H&M, og da den så gik i stykker, ville jeg ned og købe en ny. Og så er det bare ikke den samme. De har lavet et eller andet om, det er virkelig ærgerligt, så jeg leder efter én lige nu faktisk, som har en god bue og blødt gummi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @ Frk. Fnug: Vippecurlere er bare uundværlige – om det så er den billige eller dyre slags…bare de kan deres kram!
  @Kittie: Jeg leder stadig efter den perfekte mascara, som formår det en vippecurler kan!
  @Natassia: Ja, den fra Shiseido laver nemlig ikke et knæk, som andre vippecurlere har tendens til, men en blød bue!
  @scient.hybrid: Måske du ikke har fundet den rigtige curler? Den fra Shiseido giver i hvert fald et buk og ikke et knæk!
  @Michelle: Prøv den fra Shiseido så. Den har blødt gummi!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg kan ikke få dem til at bue. Ved ikke om jeg har for korte øjenvipper eller hvad, men min røg i hvert fald lige på trendsales (det var shiseido) og solgte den. synes ikke de virker 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @ Sophie: Det er jeg da ked af at høre…Er du sikker på, du brugte den rigtigt?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ballonkjoler