Makeup-favoritter: Bobbi Brown Foundation Stick

I det næste stykke tid vil der komme en serie af indlæg, der handler om det makeup, jeg bruger. Jeg tænker, at det kunne være en god måde for jer at lære nogle produkter og mærker at kende, og på den anden led kan jeg måske også blive lidt klogere via de kommentarer, I er flinke til at lægge!

Da denne blog startede brugte jeg ikke særligt meget makeup, men efterhånden har jeg fulgt med i en masse skønne skønhedsblogs, jeg arbejder på et kvindemagasin, og jer er flyttet til København, hvor Illum’s og Magasins enorme makeup-afdelinger ligger for mine fødder. Så makeup-samlingen er steget helt eksplosivt!

Det første produkt, jeg vil præsentere, er Bobbi Browns Foundation Stick. Jeg stiftede først bekendtskab med dette geniale produkt, da jeg dækkede ALT for damerne LIVE og fik en makeover i Bobbi Brown-standen.
12
Normalt bruger jeg mineralfoundation, men her over vinteren har min hud været så knastør, at pulveret, som mineralfoundation består af, har sat sig i flagerne i min tørre hud, hvilket absolut ikke så godt ud!

Jeg har aldrig været god til flydende foundation, så derfor er Bobbi Browns Foundation Stick perfekt til mig. Den kommer i en fast “stift”, som man smører på huden efter at have fugtet huden og lagt en primer. Så kan man enten blende farven ud med fingrene eller en foundation pensel. Og indpakningen er så praktisk, at man sagtens kan have den med i tasken og friske op i løbet af dagen. Standardstørrelsen kan sagtens være i tasken, men jeg er så glad for produktet, at jeg også har skaffet mig en taskestørrelse, som har samme proportioner som en læbestift.

Foundationens dækning er medium, dvs. den dækker den værste rødmen uden at virke som en “maske”. Huden ser naturlig ud med glød, hvor mineralfoundation nemt kan få en til at se lidt mat ud.

Bobbi Brown har en væld af nuancer, så der er helt sikkert én, der passer til din hudtone. Har du mulighed for at stoppe forbi Bobbi Brown-standen i Magasin på Kongens Nytorv, så gør det! Personalet er superprofessionelle og søde, og de gør meget ud af at guide dig til det helt rigtige produkt.

Hvilken foundation sværger du til? Nævn gerne, hvilken slags hud du har, produktets emballage, dækning etc.

11 kommentarer

 • Lyder fascinerende..hvad for en primer bruger du?
  Jeg bruger YoungBlood mineral foundation og elsker den idet den får det røde islæt i min hud (omkring næseparti især) til at forsvinde og så holder den hele dagen. Bruger altid en blush (Mac) også for at få glød, er nu gået over til bronzing powder fra Mac.
  Kunne dog godt trænge til en mere sommerlig foundation, så måske skal jeg prøve kræfter med den her! Er dog lettere betænkelig ved primeren..tager det tid osv?

  Mht tør hud, så har Clinique en GENIAL creme, der hedder Repairwear creme..den fugter uden at fedte og dåsen rækker super langt – den har reddet min hud 1000 gange især fordi min hud især om vinteren bliver knastør og strammer ligemeget hvor meget normal fugt jeg knalder på..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg bruger Smashbox’ Photo Finish Foundation Primer – der kommer et indlæg om den i morgen :)Og jeg synes ikke, det tager mange sekunder ekstra at bruge primer, man sparer også tiden ind ved, at foundationen så holder længere, og man dermed ikke skal friske op hele tiden…

  Og tak for tippet om cremen, den vil jeg da se nærmere på…Jeg håber dog også, at det varmere vejr hjælper 🙂

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja

  heej er der nogle som ved hvor man kan købe den youngblood mineral foundation ? jeg får nemlig ret meget udslæt og det skriver du også at du gør så jeg håber den ville hjælpe 🙂 knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg lige kigget på cremen igen, den hedder Comfort on call, og den er altså genial!
  http://www.clinique.co.uk/templates/products/sp_nonshaded.tmpl?CATEGORY_ID=CAT1038&PRODUCT_ID=PROD93450
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] og vente på, at det tørrer, som man ofte gør med cremer. Jeg plejer at bruge den sammen med min Foundation Stick fra Bobbi Brown – og så er jeg klar til fest, hvor min foundation kan holde hele natten uden at løbe nogen steder […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Så købte man det nye bazaar blad, og tænkte at man lige måtte smutte forbi din blod 🙂

  Jeg bruger en fantastisk foundation fra Helena Rubinstein – Colour Clone. Og det er virkelig colour clone. Den er godt nok flydende, men den blender sig perfekt!

  Dernæst er jeg blevet rigtig glad for et “discount” produkt, der vinder prisen denne sommer. GOSH – Giant Sun Powder til 150 kr. Den er fantastisk! Utrolig flot glød! Det er virkelig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manna

  Er der nogle som kan anbefale en mineralpudder til megtet lys hud?
  Var i Matas den anden dag og skulle L’oréals true match minerals, men så kom den sørgelige nyhed…
  Der var ikke nogen af dem som var lys nok til min hud 🙁 Og jeg endte med at købe en, som ikke passede i hudfarven. Og nu må i endelig ikke tro at jeg er en af dem, som har en foundation-kant der siger spar to, for det er jeg ikke!
  Jeg er meget ked af min hud, men vil meget gerne have at farverne passer sammen så det ser naturligt ud. Men det er indtil videre ikke lykkedes mig at fine en mineralpudder, som passer i farven uden at være for dyr.
  – Så måske i kunne hjælpe mig? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @ anja: Jeg mener, man kan købe Youngblood i Magasin.
  @ Karen: Tak for navnet på cremen, det vil jeg da tjekke ud!
  @Sara: Tak fordi du stoppede forbi min blog – og tak fordi du deler de produkter du er glad for med os!
  @Manna: Jeg kender desværre ikke til gode mineralpudder til lys hud. Men prøv at tjekke i makeup afdelingen hos fx Illum eller Magasin, hvis du nogensinde er i nærheden af dem. Der er de flinke til at hjælpe!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa! Jeg bruger normalt Youngblood’s mineral foundation, da jeg har mange urenheder og fedtet hud! Nåh, men hvordan er Bobbi Brown’s foundations dækkeevne? Dækker den flot og er den god til én, som har ok mgt urenhud..

  /Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Christina,
  Det er meget svært for mig at sige, om Bobbi Browns foundations vil passe til din hud… Så mit forslag til dig vil være at stoppe forbi Bobbi Brown-standen i Kbh eller Århus og få hjælp og vejledning dér 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] vil lige linke til mine anmeldelser af tre af mine favoritprodukter fra Bobbi Brown: Lip balm, foundation stick og pot rouge. (af en eller anden mærkelig grund så er billederne forsvundet! Det er nok sket […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Scott Matthews - Elusive