Dagens outfit: Forårstorsdag og casual Friday

Makeup-favoritter: MAC’s øjenskygge i “Carbon”

121MAC’s øjenskygge i farven “Carbon” er min favoritøjenskygge, som jeg bruger til både hverdag og fest. Det er en mat, sort øjenskygge – og den er også selve Kate Lanphear’s favoritøjenskygge…Hun har den i hvert fald i sin taske!

Jeg bruger den både som en art eyeliner, hvis man nøjes med at putte en tynd linje på med en øjenskyggepensel (min er fra L’oreal). Det giver et blødere, knap så grafisk look, som når man bruger en flydende eyeliner, såsom MAC’s Fluidline.  Ellers kan man komme den på øjenlåget og blende den ud til et smokey eye.  Dertil bruger jeg The Body Shops “Eyeshadow Blender”. Jeg har også MAC’s 224, men jeg synes faktisk, at den fra The Body Shop er bedre – og så er den endda billigere 🙂

Hvilken øjenskygge kan du ikke leve uden?

7 kommentarer

 • Julie

  Hej 🙂 har ikke noget med dette indlæg at gøre, men de bailman inspirerede sko fra Zara, kan man købe for 500 kr alt inkl hos en sælger fra Trendsales. Skoene har været brugt i et modeshow, Utrolig billigt. Fik lige hapset et poar, weee 🙂 Brugeren hedder Altado. Tænkte at det var der måske andre der gerne ville vide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for tippet!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke leve uden sættet fra Mac under navnet 6 Warm Eyes. Jeg kan bedst lide forholdsvis naturlige farver til øjnene (inklusiv sort) og de ser faktisk flotte ud selvom man ikke har eyeliner på, hvilket jeg aldrig har oplevet før. Men de er flotte at lege med fordi der er forskellige farver der passer godt på kryds og tværs, men samtidig er de ret neutrale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hey Maria, jeg kan næsten ikke leve uden min Nilens jord øjneskygge i lys farve, det er ærgeligt jeg er ved og være løbet tør, fik den af min mormor, og jeg ved ikke hvor hun har købt den 😀 BTW hvor køber du dine MAC produkter??

  /Line http://roemarken.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Bine: Den palet lyder god!
  @Line: Jeg køber mine MAC produkter i MAC-standen i Magasin.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlingsøjenskygge er en af de cremede fra Mac, køber også mine MAC produkter i magasin for det meste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg køber næsten altid dem i pudderform – måske man skulle prøve en cremet…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Forårstorsdag og casual Friday