Dagens outfit: Forår!

Makeup-favoritter: MACs Fluidline i Blacktrack

117
Da jeg i sin tid satte mig for at lære at bruge eyeliner, lavede jeg noget grundig og omstændig research. Min store eyeliner-inspiration var Alexa Chung, der altid markede sine smukke øjne med et flik eyeliner.

Min research ledte mig frem til, at jeg skulle investere i MACs Fluidline i farven Blacktrack, som er en gel-eyeliner. Jeg har mistanke om, at min ringe motorik ville fejle gevaldigt med en flydende eyeliner og en blyant giver ligesom ikke farve nok.

Fluidline kommer i en lille bøtte og påføres med en pensel, som skal købes separat. Jeg bruger MACs 266. Det er nemt at styre stregens udformning og tykkelse med penslen, og det er nemt at lave et flik med penslen også.

Der står ikke nogen steder på bøtten, at den er vandfast, men på mig løber den ikke nogen steder på sådan en helt normal dag.

Hvilken eyeliner sværger du til?

4 kommentarer

 • Chanels fluid eyeliner! Den fra Mac ender under øjnene på mig;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sværger til fineliner fra L’oreal og har brugt den de sidste 9-10 år.
  Det er en flydende liner med filtspids og den holder afsindig godt på øjnene og er temmelig nem at styre og jeg er ikke altid god ved finmotorikken, men denne liner har jeg præsteret at lægge via et lommespejl siddende i et tog, uden at lineren var alle andre steder end der hvor det var meningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg bruger bare h&m’s flydende eyeliner. når først den er tør, holder den fint, kan vågne op efter bytur og se normal ud – altså den bliver ikke tværet ud. bruger kun eyeliner i byen, så gider ikke investere så mange penge i den. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Miss V: I sin tid stod valget faktisk mellem den fra MAC og den fra Chanel, så på et eller andet tidspunkt skal jeg også prøve den fra Chanel.
  @scient.hybrid: Den lyder god! Må kigge på den ved lejlighed.
  @christina: Kan godt forstå, du ikke vil spendere det store, hvis du ikke bruger eyeliner så ofte!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Forår!