Makeup-favoritter: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Eyeshadow Base

Malmø-shopping

De sidste par dage har jeg haft to af mine søstre på besøg, og så er det selvfølgelig blevet til noget shopping, for mine søstre er mindst lige så glade for at shoppe som mig!

Om tirsdagen tog vi det helt store strøgtur i København, og i går var vi i Malmø. Den svenske krone er jo stadigt relativt lav, og så er Malmø en overskuelig og hyggelige by at shoppe og generelt vandre rundt i.

Vi have en rigtig god  tur, og vi sluttede af med lidt sushi i solskinnet ved kanalen.
18Her er hvad det blev til: Det bedste fra svensk highstreet: Monki, Lindex og H&M.
22Mit kamerabatteri er desværre fladt, så I får desværre ikke billeder foreløbigt. I morgen skal jeg pakke, da jeg skal hjem til Fyn i påsken. Måske får jeg taget billeder af mine Malmø-køb hjemme på Fyn, ellers må det blive en gang i næste uge…

4 kommentarer

 • Var også i malmø og shoppe med min veninde i går. Hold kæft hvor får man meget for pengene. Og vildt hyggelig by at gå og shoppe i, og meget hjemlig eftersom størstedelen af de folk som gik rundt der var danskere – Flere med samme geniale ide?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg tror, der var rigtig mange, der fik den samme gode idé. Det var godt vejr, fedt tøj til billige priser – what’s not to like?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kris

  Hey;) Er der nogle der ved om der er udsalg i Malmø nu??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg tror stadig, der er lidt – men generelt er det jo billigere at shoppe i Malmø – udsalg eller ej 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup-favoritter: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Eyeshadow Base