Pink sko i Zara

Malmøkøb

I Malmø var jeg blandt andet på jagt efter Acne’s blå Bella-kjole, men den var der desværre ikke i min størrelse 🙁 Til gengæld faldt jeg over andre fine ting, der bare måtte med mig hjem. Det blev ikke til så meget, men det, jeg fandt, er jeg nu svært tilfreds med. Udover de sorte jeans fra H&M, som er vist i et outfit i dette indlæg, så kom jeg jo også hjem med en pose fra Monki og Lindex.

Jeg er for feriedoven til at tage billeder, så jeg flasher mine køb via billeder fra nettet. Så kan I jo se tøjet på ved lejlighed 🙂
111I Monki købte jeg en top til halv pris (opr. pris var 180 SE KR.), da de havde påskeudsalg. Det er en fin top i babydoll-snit med porcelænsprint. Og så købte jeg et super cool flettet hårbånd i lilla til kun 40 svenske kroner.
24
De Chanel-inspirerede strømpebukser fra Lindex, som er beige foran og sorte bagpå, har hærget den svenske blogosfære, så dem måtte jeg også på jagt efter. Strømpebukserne kan erhverves for 99 svenske kroner, og de er så fine, og jeg glæder mig til at få dem på.
32

Lindex-strømpebukser er selvsagt uden Chanel-logoet, men ellers ligner de på en prik! Her er det originalerne fra aw08-kollektionen.

(billeder fra style.com, garancedore.fr og monkigirl.se)

11 kommentarer

 • Lene

  Hej 🙂
  Super blog du har! Jeg så tilfældigvis at du er interesseret i Acnes Bella kjole i blå- hvilken jeg har, og gerne vil sælge… Hvilken størrelse skal du bruge?
  Mvh Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Lene,
  Jeg skal bruge en str. 34 – det er tilfældigvis ikke den, du ligger inde med?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej igen,

  øv nej, min er 38…
  Må prøve at få den solgt på TS 🙂

  Mvh Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Øv! Ja, så må den videre på TS, du får nok ikke problemer med at komme af med den, da den er ret så populær 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annanym

  Heej.
  Jeg tænkte på om du kan anbefale nogle gode butikker, udover Gina Tricot og H&M som man kender ret godt fra Danmark?
  Nogle lidt anderledes butikker eventuelt, med svenske mærker?
  Jeg planlægger nemlig at tage til Malmø om et par uger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Lindex og sko fra Bianco I dag fik jeg luftet mine nye strømpebukser, som jeg købte i Lindex, da jeg var i Malmø. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret vild med crazy strømpebukser. Jeg går ikke i dem […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Annanym: Udover hovedstrøget, så tjek Kärleksgatan ud – det er en sidegade til hovedgaden, som ligger for enden længst væk fra stationen – drej ved United Colors of Beneton. Der finder du Tjallamalla, som er en rigtig fed forretning med en blanding af svenske designere og 2nd hand-fund. I samme gade er der også en del fede vintageshops. Kärleksgatan munder ud i Davidhallstorv, hvor der også er nogle fede forretninger. Så er der også Designtorget, som ligger tæt ved den ene Monki forretning (den ved kanalen – drej til venstre i stedet for højre, når du kommer fra stationen). Ved siden af Monki-forretningen ved kanalen ligger Weekday, som også er rigtig fed med Cheap Monday og andre svenske mærker samt 2nd hand.
  Spiritstores som ligger for enden af hovedgaden sælger en masse svenske mærker som Acne og Filipa K, samt MAC og en del internationale designere.
  Tjek desuden denne guide til Malmø ud: http://www.altfordamerne.dk/kultur-oplevelser/rejseguides/malmo/

  Go’ tur til Malmø
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annanym

  Tak!! Det vil jeg helt sikkert prøve at finde 🙂
  Kender du tilfældigvis også en fed butik med streetwear – agtigt tøj til mænd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Nej, jeg gør mig desværre ikke så meget i mandetøj…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leise

  Kan man stadig få strømpebukserne, ved du det? Over nettet fx.? Mon?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Leise,
  Jeg ved ikke, om man stadig kan købe dem i Sverige, men ASOS havde nogle lignende til salg:
  http://www.asos.com/Asos/Asos-Two-Tone-Tights/Prod/pgeproduct.aspx?iid=590432&cid=3433&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Nude+Black
  De er desværre udsolgt, men måske er du heldig, at de får flere på lager 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink sko i Zara