Dagens outfit: Jeg ELSKER mine nye strømpebukser!

Olivia og Mary-Kate er løse på tråden i Topshop

119Det er i situationer som denne, at jeg kan blive rigtig hidsig. I sin tid bestilte jeg denne løststrikkede sweaterkjole hos Topshop, som jeg glædede mig til at modtage. Men et par dage efter fik jeg en mail om, at den var udsolgt, og at jeg ville få mine penge returneret. Øv, altså!

Ærgrelsen er ikke blevet mindre af, at Olivia Palermo og Mary-Kate Olsen (hvis I kigger nøje efter, kan I se den!) efterfølgende er blevet spottet i den.

Og selvfølgelig kan Topshop-vidunderet nu fås på eBay til en horribel overpris! Den oprindelige pris var £38, men Buy-It-Now prisen er på £199.99 (!!!)

(billeder fra thefashionspot.com)

11 kommentarer

 • Jeanette

  Hot damn så skulle jeg have beholdt min og solgt den på e-bay. Ja jeg bruger desværre ikke samme str. som dig, ellers havde du fået den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja, den er virkelig lækker den strik. Der var på et tidspunkt, hvor jeg så Taylor Momsen (Jenny fra Gossip girl) i en grålig kjole med en snært blomster print, den var fra topshop, men var desværre totalt udsolgt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, jeg ELSKER den kjole. 😀

  Anyway, ved du om man kan finde billeder og priser på Matthew Williamsons kollektion for h og m der først kommer til maj?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rillo

  den er også super fed 😀
  Har lige et spørgsmål… hvorfor går du ik så meget med smykker??? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Jeanette: Ej øv, hvor ærgerligt at vi ikke bruger samme str. 😉
  @Nanna: Ævs, det er altid så æv, at se en ting på en eller anden og så er det ikke til at få fingre i 🙁
  @Sarah: Nej, det ved jeg desværre ikke. Jeg har hverken set noget i blogosfæren eller på arbejde…
  @Rillo: Jeg er ikke så meget en smykkeperson – det er derfor! Ligesom nogle ikke er hattepersoner, eller hårbåndspersoner…
  /Maria – modemedmere.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rillo

  det er skam også helt i orden ;D selv er jeg helt tosset med smykker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Til Sarah: Du kan finde Matthew Williamsons tøj her: http://www.hm.com/dk/#/mw/
  Husk, at tøjet kun sælges i fire H&M-butikker i DK.
  Følgende, der sælger det, er: Field’s, Galleri K, Strøghuset og Amager Torv 23
  Nogle enkelte items, som f.eks. den lange silkekjole fås kun udvalgte steder. Så man skal være rigtig hurtig!

  Knus Michelle, ansat i H&M 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Strøghuset er Strøghuset i Lyngby *

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan se den nye HM kollektion incl priser på HM’s hjemmeside 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Rillo: Jeg prøver faktisk også at gå med flere smykker, for det er jo flot 🙂
  @Michelle: Tak for info – så ved vi, hvor vi skal stille os i kø 🙂
  @Anne-Sofie: Tak for tippet!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I et tidligere indlæg om Topshops løsstrikkede, stribede sweater/kjole kunne man kun lige ane Mary-Kates strik. Her er et bedre kig. Jeg er lidt træt i dag, men håber på at være frisk til noget kollegiefest i aften. Jeg kan se, at mange er begejstrede for, at Monki nu er åbnet i København – og det er jeg selvfølgelig også! Jeg nåede desværre ikke til åbningsfest, da jeg grillede og festede på Østerbro, men i går nåede jeg lige et smut forbi. Forretningen er jo stor, superflot og spøjst indrettet. Køen til kassen var for lang, så jeg orkede ikke rigtigt at købe noget. Det må blive en anden god gang… (billeder fra the Fashion Spot) Indsendt af modemedmere kl. 12:49 | Ingen kommentarer […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Jeg ELSKER mine nye strømpebukser!