Dagens outfit: Malmø-shopping og i dag

Pink sko i Zara

110Det er efterhånden ingen hemmelighed, at jeg er ret så besat af pink sko. Så no wonder, at jeg faldt for disse laberheder i Zara den anden dag. Det ene par var tårnhøje med tynd stilethæl og med en blanding af lak, elastik og ruskind. Det andet par var med spidse snuder, keglehæl og i skinnende lak. I like it – and I like it very much!

20 kommentarer

 • Det venstre par er godt nok pretty amazing. Kan du huske hvad det kostede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  De koster 680 kroner – og er damn pretty amazing, Acie. Men meget høje – men det burde nok ikke være et problem for dig 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • patti

  købte du dem begge ?
  kan især godt lide dem til venstre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Nej, jeg købte slet ikke nogle af parrene. Jeg har rigeligt med pink sko – eller bare sko generelt!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, de er virkelig lækre.

  Men du har ret, pink sko er virkelig fantastiske. Nolge gange må man bare kaste alle sorte-sko-passer-til-alt tanker fra sig, og købe et par farvede. For farvede sko er jo til for at skabe liv til et forholdsvis kedeligt outfit, og det må man respektere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeps, farvede sko kan peppe ethvert outfit op!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NEEEEEJ! Hvorfor fik jeg dog forvildet mig herind, på din fine blog, og set de superfede pink stiletter til venstre der??
  Må eje dem… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Sorry! Måske jeg burde putte en advarselsmærkat på bloggen. “Advarsel, denne blog er stærkt købelystvækkende!” 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Whoop! Bliver lige nødt til at gøre lidt reklame her på din blog. Lige nu er der nemlig 70 % rabat på udvalgte varer i H&M – blandt andet på et par virkeligt labre pink “wannabe-suede”-sko, der nu kan erhverves til den nette sum af 75,- kr. Tænke, at det måske kunne have interesse for flere af de læsere, du har smittet med din passion for pink hæle (moi der i blandt!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Cool tip! Jeg var inde at kigge på dem, og de er flotte, men jeg har simpelthen for mange sko, så jeg lod dem pænt stå 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] For nyligt savlede jeg over et par pink stiletter med elastikremme fra Zara, og da jeg bladrer gennem denne måneds Bazar falder jeg over et yderst vellignende par fra Friis og Co – dog en smule billigere og med en lavere hæl. Og så er det, jeg tænker, at hvis både Zara og Friis og Co. har produceret denne sko, så må det da være en kopi af en catwalk-sko, men jeg kan umiddelbart ikke komme i tanke om nogen. Er der nogen, der har et bud? (billeder fra Bazar nr. 5 maj 2009) Indsendt af modemedmere kl. 7:31 | Ingen kommentarer Etiketter: Friis og Co., hot pink, pink sko, sko […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kyndig og opmærksom læser har lagt en kommentar med svaret på, hvem Zara og Friis & Co. er blevet inspireret af. Det er Sergio Rossi, og en grå version kan købes hos […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hejsa. Rigtig fin blog 🙂 faldt lige over dette indlæg i min jagt på skoene med elastikremmene til venstre. jeg har værret efter dem i lang tid efterhånden og har nu, muligvis, chancen for at få et par. Vil i den forbindelse lige høre om du erindrer hvordan de er i str.? De laver jo ikke halve str., og da jeg ligger lige mlm. to og i forvejen ikke kender meget til zaras str. er det desværre ikke helt nemt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg vil sige, at de er normale i str. Jeg er en helt normal str. 36 og det er også den størrelse, jeg har prøvet.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Okay. Tusind tak for svar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det var så lidt. Jeg håber, de passer!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Bare jeg kunne få lov til at sponsorere en kvinde med tårnhøje stiletter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg håber, du finder én 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Du kender ikke een? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Malmø-shopping og i dag