Luksus vs. budget: Jeans med syninger ved knæet

Return of the bloggers

135
Den danske modeblogsfære har efterhånden vokset sig stor, stærk og yderst fashionabel. Jeg føler i hvert fald, at jeg på lidt over 18 måneder er gået fra at føle mig ret alene til at være i godt selskab 🙂

Blogging er jo så lunefuldt, at man nemt bliver grebet af det, men ligeså nemt er det at løbe panden mod muren, og man føler ofte, at man ikke har overskud til at blogge. Derfor falder mange desværre fra, men man skal jo først og fremmest blogge for sig selv – så hvis man ikke føler for det mere, skal man selvfølgelig droppe det.

Heldigvis er der nogen, der finder lysten frem igen, og det er derfor med stor glæde, at jeg igen kan klikke forbi Anne V’s blog, hvor hun deler sine velfunderede tanker om mode og stil med os andre.

Og efter tre måneders pause kan vi igen savle over Camilles fantastiske garderobe. Camille står bag bloggen Clamour for Glamour, hvor hun flasher fine outfits og deler ud af sine gode og nyttige stiltips.

Velkommen tilbage til modeblogosfæren, begge to!

3 kommentarer

 • Jamen altså… sikke et skønt indlæg at klikke sig ind på!! Tak skal du have 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow Maria sikke en velkomst!! Hvor er det bare helt fantastisk sødt af dig, jeg går simpelthen rundt med permanente røde kinder i disse dage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det var da så lidt 😀
  /Maria – modemedmere.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Jeans med syninger ved knæet