Bloglovin'

Søndagssang: The National – Slow Show


Jeg hørte den sang i en forretning i Malmø, og det eneste jeg vidste om den var, at den var blevet spillet under et afsnit af Gossip Girl. Da jeg kom hjem, måtte jeg straks finde ud af, hvem der stod bag sangen, da den havde sat sig fast i mit hoved.

Kender I ikke det, at man nærmest ikke kan finde ro, før man har fundet frem til noget bestemt, ligegyldigt fakta? Det være, hvilken skuespiller der spillede med i en eller anden film, eller hvem der har skrevet en eller anden bog…

Go’ søndag – og go’ påske til alle!

7 kommentarer

 • Jo kender det kun alt for godt.. det er til at blive sindssyg af nogen gange 😛

  Go søndag og påske til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det så godt! Jeg hørte en sang i Burberrys showroom i milano under modeugen. Først da jeg var gået derfra gik det op for mig, hvor god jeg synes sangen var og kunne ikke få den ud af hovedet igen. Da jeg var tilbage i Danmark ringede jeg til Burberrys pressekontakt i London og hun fortalte mig at sangen var Hometown Glory med Adele.

  God påske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jep, elsker The National! og i verdens bedste afsnit af GG!! God påske til dig også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Maria: Jeps, man kan sgu nærmest blive sindssyg af sådan noget 😉 Go’ søndag og påske til dig også 🙂
  @marie: Wow, det var noget omstændig research, du skulle igennem…Men det kan være grueligt irriterende ikke at vide sådan noget 🙂
  @Sara: Det er helt klart også et af mine yndlingsafsnit…Jeg savner noget mere Chuck/Blair-action 🙁
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kan klart anbefale at se dem live. har set dem to gange, og begge koncerter var fantastiske. 🙂

  kærligst karen marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://tinyurl.com/d34om3

  Hvis det skulle have interesse at opleve dem live, tror jeg der er billetter til deres koncert tilbage endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Karen Marie: Det lyder godt, måske jeg skulle tage til deres koncert så…
  @Marie: Jeg vidste slet ikke, at de spiller i DK. Tak for tippet! Det vil jeg da tjekke ud.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin'