Servicemeddelelse: Linkliste opdateret

Står du i kø foran H&M?

126
Helt tilbage i november sidste år kunne vi begynde at glæde os til H&M’s seneste stjernedesignersamarbejde.

Og nu er dagen endelig kommet, hvor alverdens fashionistaer kan få fingre i tøj designet af engelske Matthew Williamson. Personligt har jeg ikke udset mig noget, så jeg er ikke en af dem, der står i kø foran H&M. Men lur mig ikke, om Matthew Williamsons farverige boho-look falder i mange H&M-kunders smag?

Hvad synes I om kollektionen? Har I udset jer en musthave – og fik I fingre i det tøj, I havde udset jer?

6 kommentarer

 • Jeg var så heldig at få fingre i de fire ting jeg havde udset mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er en super fin kollektion, men det bliver/ble ikke mig som stod først i køen. Farverne skræmmer mig en smule. Måske hvis jeg en dag føler mig dristig. Men skal ind og kigge for sure. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er godt nok ikke så pokkers meget af det, jeg er vild med. Men jeg har udset mig det brede, sorte bælte, som jeg er fuldstændig forelsket i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Tussen: Sikke heldig du er! Hvad fik du fingre i?
  @Sana: Jeg synes også, det er meget skrappe farver!
  @regitzeplusone: Det bælte er også en af mine favoritter, men ikke nok til, at jeg gider at købe det…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik købt tasken, tørklædet, toppen med sommerfugle og cardiganen i pink, jeg var også så heldig at få fingre i cardiganen i turkis i går aftes 😀 Jeg har lagt billeder ud af det på min blog, som du er velkommen til at tjekke ud 🙂 http://my-passion-is-fashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Flotte køb!
  /Maria – modemedmere.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Servicemeddelelse: Linkliste opdateret