Cool ring fra Loree Rodkin

Super Bazaar i Magasin

132
Magasin har Super Bazaar i denne uge. Det bedste er efter min mening, at de har 10 procent rabat på kosmetik, hvilket jeg alt for ofte benytter mig af. Det er en god måde at få lidt rabat på de produkter, man plejer at bruge, og samtidig en oplagt mulighed for at prøve noget nyt, hvor prisen før måske var en hindring.

Måske jeg skulle slå vejen forbi Magasin, selvom jeg helt ærligt hverken mangler dullegrej eller tøj?

(billede fra Magasins nyhedsbrev)

2 kommentarer

  • Jep jeg plejer også at shoppe igennem hos Youngblood og Mac – pensler og sådan, men denne omgang tror jeg jeg skal have en solskinspudder uden glimmer i (har ellers en skøn m glimmer fra Mac, men nu bliver det bemærket af mine patienter på arb LOL)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    Det lyder som en god idé – solskinspudder er uundværligt om sommeren.
    /Maria – modemedmere.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool ring fra Loree Rodkin