Blomstrede shorts

Dagens outfit: Afslappet mandag

128Trøje fra H&M, blå jeans fra Cheap Monday, grå sandaler fra H&M, hvid tank top fra Customized for the Crowd og halskæde fra H&M

Jeg sov ikke så godt i nat, så jeg var rigtig træt, da jeg endelig fik skrabet mig op i morges. Derfor gad jeg egentlig ikke gøre mig umage rent outfitmæssigt, for jeg skulle alligevel sidde på redaktionen hele dagen.

Jeg hoppede i en trøje, som er supercasual og lavet i sådan noget sweatshirt-materiale. Jeg synes selv, at jeg var ret mandagskedelig, men fik kompliment for min trøje af en kollega, fordi der var en fin kontrast mellem det afslappede materiale og pufærmerne. Og senere fik min trøje igen ros, fordi den var lidt maskulin på den fede måde – sådan nogle komplimenter kan jo redde en kedelig mandag, så dem må jeg da også selv begynde at dele ud af!

Jeg har købt trøjen på udsalg i H&M til sølle 60 kroner, og de har noget lignende på udsalg i Gina Tricot, så jeg kan kun anbefale jer at komme afsted! Min er købt efter inspiration fra Kate Lanphear:  Man kan lige ane trekanten ved halsudskæringen, som min trøje også har…
29
(billede fra the Fashion Spot)

6 kommentarer

 • Jeg synes nu du er fin ladybug – casual er cool! Og så glemte jeg forresten, at kommentere din søndags-sang, men det er virkelig én af mine favoritter.. elsker også videoen! godt valg!

  (og jeg glæder mig også!) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak! Vi ses om snart 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Nehlsen

  Ej altså jeg er VILD med den! Total casual men lækker sprød hvid/lys! er det længe siden du købte den? Sikkert hvis den var så meget på udsalg.. Den er jo også for kort når jeg nu er i 7. måned snart 🙁
  Søger noget lignende – bare langt! Men også enkelt behageligt og bløøød jersey 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg købte den i Galleri K i KBH i lørdags, så det er ikke lang tid siden 😉 Jeg mener, der hang flere tilbage. De havde også noget lignende i Gina Tricot i Købmagergade på udsalg – de var bare i sådan lilla/lavendel. Og jeg kan forestille mig, at det kunne være den perfekte trøje at være på barsel i – chic OG behagelig 🙂

   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] afslappede beklædningsdel større. Hun viser to sweatshirts, som meget gerne måtte joine mine andre sweatshirts i garderoben: En fin og billig (den koster kun ca. 85 kr.!) sag fra Uniqlo og en mere […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] nederdel er virkelig flot, men samtidig laid-back på den helt rigtige måde. Så den sweatshirt, jeg købte på udsalg i H&M i maj, skal helt sikkert frem igen sammen med garderobe-favoritten fra American Apparel. Jeg har fundet […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomstrede shorts