styleGALLERY launch party

Dagens outfit: Fra i onsdags

17
Ternet top fra Only, blå blazer er 2nd hand, blå jeans fra H&M, pink pumps fra H&M.

I onsdags blev jeg en smule inspireret af Jak & Jils billede af pumps kombineret med boyfriend jeans. Men jeg ved heller ikke rigtig, om de såkaldte boyfriend jeans rigtig er mig. De er meget rare at tulle rundt i, når man bare skal slappe af på en søndag…
21
31
Sort cardi fra H&M, tank top fra By Malene Birger, sorte jeans fra H&M, halskæde fra Pilgrim og pumps købt på eBay.

Og det var så, hvad jeg havde på om aftenen til stylGALLERY launch party.

7 kommentarer

 • Hvor ser du fin ud 🙂

  C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tusind tak!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er det nogle fede pumps! Er det et bestemt mærke, så man evt selv kunne få fat i dem? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hvilke er det, du spørger ind til? De pink eller sort/hvide? De pink er fra H&M, købt for et stykke tid siden, men mon ikke, der dukker noget lignende op? De ander er af mærket Bally, søg på eBay, og så dukker der noget lignende på 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det var de pink jeg spurgte til, my bad (; – men jeg må da lige holde øje i hm, for dem ville jeg rigtig gerne eje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ok, jeg håber, du får fingre i dem, for jeg er rigtigt glad for mit par 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] tank top som er tucked i bukselinningen i den ene side, sorte skinny jeans og fierce sko…Eller jeg havde i hvert fald noget lignende på til StyleGallery launch party. Men jeg kan nu bedst lide at have noget enkelt på og så lade skoene virkelig stå frem! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

styleGALLERY launch party