Søndagssang: Feist - How My Heart Behaves

Dagens outfit: Snapshot fra søndag

110
Hvid tank top fra By Malene Birger, stribet hook eye top fra Topshop og blomstret skjorte er 2nd hand fra Weekday.

Udover mine onde, nittede skønheder af et par sko, så lå der også en cropped, hook eye top i pakken fra Topshop. Jeg ville egentlig helst have den blomstrede, men den var desværre udsolgt, så jeg smed den navy, stribede i kurven.

Og det er jeg ikke ked af! Toppen er et rigtigt cool layer-piece, som man kan have uden på toppe og under skjorter, blazere og cardigans.

Her indgår den for eksempel i et herligt miks og match look med blomster og striber.

3 kommentarer

 • Sara

  Hvilket kreditkort brugte du til at købe på topshops side? Tænker bare på mærket.. eftersom jeg har prøvet med en masse forskellige kort.. og de bliver alle afvist!!! s:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg bruger Paypal 🙂 Det er ikke et kreditkort, men en sikker betalingsordning, du kan benytte på nettet. Du tilmelder bare dit Visa-kort, og så er du kørende 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] en stribet, oversize tank top med dyb udskæring i siderne. Jeg kan ikke få nok striber for tiden, for jeg har jo også lige købt en stribet, hook eye top fra Topshop. På billedet har jeg COS-toppen på med en hvid tank top fra By Malene Birger, men til sommer […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Feist - How My Heart Behaves