Dyreringe

Dagens outfit: Sommer på Sydfyn

135
Mig foreviget på en stille parcelhusvej – gotta love Svendborg! I en kjole fra H&M og sandaler lånt af søs.

Jeg elsker, når vejret er godt i København: Jeg kan drøne afsted på min cykel med sol i øjnene og musik i ørerne, ligge og dase i Kongens Have en hel eftermiddag, grille i Fælledparken eller tylle rosé og Somersby på en terasse med veninderne.

Men nogle gange er det sgu ligeså dejligt at tilbringe en sommerdag i min hjemby, Svendborg. De brostensbelagte gådgader er nærmest mennesketomme, og jeg kan gå en god, lang tur med min søster og vende verdenssituationen, mens vi går på jagt efter et sted, hvor man kan få is – for her har alle steder altså ikke søndagsåbent som i hovedstaden!

Men jeg håber nu, at det gode vejr fortsætter, så jeg både kan få sommer i København og på Fyn!

5 kommentarer

 • Laura

  Ej, hvor hyggeligt, du er i Svendborg! Der går jeg på efterskole – eller i Rantzausminde i hvert fald (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du dog fin ud 🙂
  Elsker din blog..
  Håber du har lyst til at kigge forbi!

  http://momounivers.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Laura: Min forældre bor i Svendborg Vest, så det er jo ret tæt på Rantzausminde! Der er så flot i Rantz, for det ligger ud til vandet.
  @Momo: Self. kigger jeg forbi.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Hej Maria,
  Sjovt, er selv opvokset i Svbg. Vest (hvilket i øvrigt er den bedste bydel hehe) og mine forældre bor der stadig så er tit hjemme på besøg! ELSKER SVENDBORG! 😉 De sejeste tøser kommer jo derfra! hehe
  Kh
  Sally

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Sally,
  Hahaha! Ja, Svendborg er en dejlig by!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyreringe